USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд відмовився помістити екскерівника Волинської митниці Кривіцького під домашній арешт

26 Липня 2019 14:31
Шевченківський районний суд відмовив у клопотанні старшого слідчого слідчого управління ГУ НП у Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту екскерівнику Волинської митниці Віктору Кривіцькому.

Про це повідомив у Фейсбук адвокат Артур Мартиросян.

«Сьогодні, 26.07.2019 року, відбувся, анонсований прокурором Київської області Киричуком М.Ю., розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу Кривіцькому В.Б. На жаль, Киричук М.Ю. особисто не з’явився на розгляд клопотання прокуратури, а прислав процесуального прокурора. Можливо, якби Киричук М.Ю. особисто підтримував позицію обвинувачення, то було б інше рішення. Проте ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва відмовлено в задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу Кривіцькому В.Б., що означає незаконність оголошення мого клієнта в розшук», - йдеться у повідомленні адвоката.

Як повідомляли раніше у пресслужбі прокуратури Київської області, Віктора Кривіцького, якого підозрюють у хабарництві та зловживанні службовим становищем, було оголошено в розшук. Натомість сам ексочільник Волиснької митниці заявляв, що ні від кого не переховується і перебуває в Україні.

25 липня стало відомо, що Кривіцькому повідомили про підозру. Зазначалося, що начальник Волинської митниці ДФС, керуючись мотивом особистих неприязних відносин із начальником одного з митних постів Волинської митниці ДФС, порушуючи низку конституційних прав громадян на недоторканість приватного життя, особисту та сімейну таємницю отримав та зберігав відеоматеріали спостереження за своїм підлеглим працівником, будинком та прибудинковою територією по місцю проживання останнього та членів його сім´ї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ось Показати IP 26 Липня 2019 14:35
цим "справедливим суддям" також потрібно під домашеій арешт...
Шолом! Показати IP 26 Липня 2019 14:38
Главное-создать видимость бурной деятельности! В подробности никто не вникает.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus