USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Суд залишив Медведчука під домашнім арештом

17 Грудня 2021 18:27
Апеляційний суд Києва у п'ятницю, 17 грудня, залишив без змін запобіжний захід голові політради партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку. Він лишається під домашнім арештом.

Про це пише Кореспондент.

Колегія суддів судової палати із розгляду кримінальних справ розглянула апеляції, подані адвокатами політика та прокуратурою. Вони оскаржили постанову слідчого судді Печерського районного суду Києва від 12 жовтня 2021 року про відмову в задоволенні клопотання про застосування до Медведчука запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою та обрання йому цілодобового домашнього арешту.

Читати ще: Шубосховище і церква поруч з баром: показали розкішний маєток Медведчука під Києвом. Відео

Ухвалу суду першої інстанції від 12 жовтня залишено без змін. Апеляційні скарги сторони захисту та прокуратури залишено без задоволення.

Нагадаємо, раніше у жовтні суд вкотре відправив Медведчука під домашній арешт, хоча прокурори вимагали відправити його до СІЗО із заставою 1 млрд гривень.

Уперше електронний браслет на голову політради ОПЗЖ надягнули у травні поточного року. Кримінальне провадження проти Медведчука було відкрито за статтею про держзраду. Але пізніше додався ще один епізод до підозри за статтею про держзраду, а також додалася стаття про фінансування тероризму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus