USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судно з українцями затонуло в Чорному морі. Доповнено

19 Квітня 2017 09:48
В акваторії Чорного моря в районі Керченської протоки затонуло вантажне судно "Герої Арсеналу", на борту якого, за попередніми даними, перебувало 12 людей. Про це повідомляє українська служба ВВС.

Трьох членів екіпажу вдалося врятувати, повідомили в Південному слідчому управлінні транспорту СК Росії.

За інформацією "Росморрічфлоту", з 12 членів екіпажу дев'ятеро українців, двоє росіян та один грузин.

Судно зникло з радарів вранці середи в районі Керченської переправи, коли там був шторм в 3 бали, повідомив представник Південного регіонального центру МНС Росії.

Перед цим судно подало сигнал SOS.

В управлінні МНС у Краснодарському краї уточнили, що корабельна аварія сталася неподалік від населеного пункту Тамань. Повідомляється, через сильний шторм вантажне судно розкололося надвоє і затонуло.

У цей час в морі були хвилі висотою до 3 метрів і пориви вітру до 20 метрів на секунду, що ускладнило роботу рятувальних суден.

Судно було під прапором Панами, а його порт приписки - Херсон.

За попередніми даними, суховантаж прямував з Азова до Туреччини із зерном, пише "Інтерфакс".

Також у Росморрічфлоті повідомили, що наразі врятовано одну людину з тих, яких вважали зниклими безвісти. Як зазначається, це моторист судна, громадянин України, пише УНН.

"Наразі з 12 членів екіпажу затонулого судна врятований моторист, громадянин України, який зараз перебуває на борту танкера "Волганефть-18", який підійшов до місця аварії", - додав співрозмовник. Він також повідомив, що хвилювання моря в районі аварії становить 4-5 балів.

"З 12 членів екіпажу затонулого в Чорному морі суховантажу 11 вважаються зниклими безвісти, врятовано одну людину", - зазначив представник Росморрічфлоту.

На борту серед членів екіпажу суховантажу «Герої Арсеналу», що затонув у Чорному морі, була жінка, що працювала на кораблі коком.

Список екіпажу суховантажу «Герої Арсеналу»: Глазко І. (Україна), Меснянкин А. (Україна), Синюк Д. (Україна), Пантюхов А. (Україна), Ганчевський Н. (Україна), Бицюра А. (Україна), Черненко К. (Україна), Гончаренко А. (Україна), кок Свічкар М. (Україна), Ведерников А. (Росія), Паті Д. (Росія), Каджая Л. (Грузія).

Пошуково-рятувальна операція триває.

Оператором сухогрузу "Герої Арсеналу", який затонув у Чорному морі, є турецька компанія "Gunes Shipping".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ростов Показати IP 19 Квітня 2017 11:01
Ну а как же война, если украинцы возят русское зерно в турцию. Да и в экипаже были русские моряки вместе с украинскими.
До Ростов Показати IP 19 Квітня 2017 13:30
А тобі хочеться, щоб була таки війна? Тоді вперед, вали в Донецьк і проси калаш, а потім в окопи. І що ти робиш пац ростовський на бандерівському сайті? Нема чим зайнятись? Чи ФСБ підняло зарплату і сказало підняти певні теми і подраконити людей? Фіг вам, будемо спокійно жити, працювати, може коли-неколи кидатимемо якогось хабарника в смітник. Але будемо робити це самі, без твоїх підюзжувань.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus