USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Азовському морі Росія захопила судно з українцями

15 Лютого 2020 16:37
У західній частині Азовського моря співробітники прикордонного управління ФСБ Росії затримали маломірне судно з чотирма громадянами України.

Як повідомила пресслужба відомства, при них нібито не виявилося документів, що посвідчують особу, інформує Еспресо.TV.

«Капітан судна не виконав законну вимогу прикордонного наряду про зупинку і спробував сховатися. У ході огляду плавзасоба виявлено понад 290 екземплярів камбали-калкана, а також незаконне знаряддя лову – ставні сіті. При цьому суднові реєстраційні документи, в тому числі на право видобутку (вилов) водних біологічних ресурсів, у затриманих були відсутні», – йдеться в пресрелізі.

Судно й рибалки-українці доставлені в порт Керчі.

Коментарів від української влади наразі не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зеленський Показати IP 15 Лютого 2020 20:41
Буде на що міняти
Рибак Показати IP 16 Лютого 2020 11:20
Половив камбали
читач Показати IP 16 Лютого 2020 12:00
Якщо нашим прикордонникам та рибохороні тільки бабло в голові,а не боротьба з браконьєрством,то хоч москалі тих ,що не можуть наїстись затримали.На о.Біле Любешівського району білоруси регулярно затримують наших браконьєрів,а скільки затримано нашою рибохороною та прикордонниками???НУЛЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus