USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судитимуть лучанина, який, погрожуючи пістолетом, викрав авто

28 Квітня 2021 16:59
Луцька окружна прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення раніше судимим 43-річним волинянином низки зухвалих злочинів, інформує пресслужба прокуратури Волині.

Увечері 31 березня 2021 року нетверезий чоловік, погрожуючи непридатним до стрільби пістолетом «ТТ», на вулиці Конякіна у Луцьку підійшов до 23-річного лучанина, який стояв біля власного авто, з вимогою завезти його у визначене місце. А в разі виклику потерпілим правоохоронців обіцяв підірвати гранату.

Згодом працівники поліції вилучили в зловмисника ще і набої до пістолета.

Нині його обвинувачують у хуліганстві із застосуванням заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень предмета, погрозі вбивством та незаконному поводженні із боєприпасами (ч.4 ст. 296, ч.1 ст. 129, ч.1 ст. 263 КК України).

Чоловіка очікує суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus