USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Викрав авто та вчинив ДТП: на Волині затримали автозлодіїв

9 Січня 2023 12:52
За минулу добу поліція розкрила два випадки незаконного заволодіння транспортними засобами. У Ковельському районі зловмисник викрав скутер, а в Луцьку невідомий заволодів Daewoo та скоїв на ньому ДТП. Обох правопорушників затримали.

Про це повідомили в поліції області.

Учора зранку до правоохоронців звернувся 30-річний житель Ковельського району та повідомив, що з господарського приміщення викрали мопед. Як з’ясували поліцейські, до незаконного заволодіння транспортним засобом може бути причетний товариш заявника.

Під час оперативно-розшукових заходів 23-річного волинянина затримали, мопед виявили у сусідньому населеному пункті та вилучили.
Цього ж дня у Луцьку з двору будинку на проспекті Волі невідомий викрав Daewoo Lanos. Автомобіль був незамкненим та з ключами всередині. Поліцейські оперативно виїхали на місце події, встановили усі необхідні дані та передали орієнтування на всі служби. Вже за декілька хвилин патрульні виявили авто на вулиці Рівненській після ДТП. Зловмисника затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За двома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Розглядають питання про оголошення правопорушникам підозри та обрання їм запобіжного заходу. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus