USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

П'яна ДТП у Зміїнці: судитимуть винуватця

23 Листопада 2017 17:28
Луцька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 27-річним мешканцем села Осьмиговичі Турійського району правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілим тяжкі тілесні ушкодження.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Над ранок 24 вересня 2017 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки "Mazda 626", рухався автодорогою в селі Зміїнець Луцького району й, не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з автомобілем марки "Renault Scenik" під керуванням 25-річного лучанина, який виконував поворот ліворуч. У поліції тоді повідомляли, що обидва водії перебували у стані алкогольного сп’яніння.



Унаслідок ДТП 23-річна пасажирка автомобіля "Renault Scenik" та троє пасажирів автомобіля "Mazda 626"отримали тяжкі тілесні ушкодження (у всіх трьох чоловіків медики, окрім інших ушкоджень, констатували відкриті черепно-мозкові травми).

Двох осіб довелось буквально вирізати з автомобіля. Завдяки злагодженій і професійній роботі всіх служб постраждалі люди залишились живими.



Чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України, й невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus