USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Сумнозвісного Вадима Тітушка оголосили у розшук за розбій

27 Серпня 2018 22:39
Правоохоронці оголосили у розшук Вадима Тітушка, чиє ім’я після подій 2013-2014 року стало власною назвою та символізує агресивних провокаторів-маргіналів.

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

«Тітушко, людина, прізвище якої стало вже власною назвою та символізує провокаторів-запроданців, сьогодні оголошений в розшук за скоєння тяжких злочинів на території Київщини. Так, Вадим Тітушко, 1993 р.н., обґрунтовано підозрюється у здійсненні розбійних нападів у складі організованої групи з метою пограбування», - повідомив він. «Дивна людина, яку час та сумнівна слава нічому не навчили», - підсумував Аброськін.

«Тітушками» в Україні називають маргіналізованих найманців (зокрема, вихідців зі спортивного або кримінального середовища), що використовуються для здійснення провокацій, силових акцій, залякування зриву публічних заходів, тощо. Термін виник у травні 2013 року, після інциденту, в якому фігурував спортсмен з Білої Церкви Вадим Тітушко.

На акції «Україна вставай» він побив двох журналістів. Широкого вжитку новий термін почав набувати в період Євромайдану, коли використання провокаторів-«тітушок» тодішньою владою набуло масового характеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 27 Серпня 2018 23:37
не прошло и пол-года ........
Анонім Показати IP 28 Серпня 2018 05:19
PR перед виборами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus