USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Супровід Порошенка із 28 осіб на Генасамблею ООН обійшовся в 3,5 млн

20 Листопада 2017 16:09
Президента Петра Порошенка під час робочого візиту до США 17-22 вересня супроводжувала делегація із 31 особи (без урахування особистої охорони).

Про це йдеться у відповіді Адміністрації президента на запит «Українських Новин».

Троє із них – посол у США Валерій Чалий, постійний представник при ООН Володимир Єльченко та генконсул у Нью-Йорку Ігор Сибіга – постійно перебувають у Сполучених Штатах, решта ж 28 учасників відбули на засідання Генасамблеї із України.

Так, до складу офіційної делегації крім Чалого та Єльченка увійшли ще 10 осіб. Зокрема, дружина президента Марина Порошенко, глава АП Ігор Райнін, перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко, міністри Павло Клімкін та Олександр Данилюк.

У число супроводжуючих осіб увійшли начальник особистої охорони президента Юрій Федоров, заступник керівника департаменту зовнішньої політики АП Марина Михайленко, головний консультант департаменту стратегічного планування Катерина Лисак. Главу президентського протоколу Ярослава Мельника супроводжували двоє його співробітників. Прес-секретаря Святослава Цеголка - 8 представників прес-служби. А також троє співробітників підприємств Державного управління справами (ДУС).

При цьому, за наданими в АП даними, витрати на відрядження членів офіційної делегації та супроводжуючих осіб (з урахуванням проживання) склали 3,49 млн грн – 121,8 тис дол США і 261,4 тис. грн.

Водночас у президентській адміністрації не надали даних про вартість перельоту, аргументувавши це тим, що авіаперевезення в США не виокремлювали із загальної суми авіаперевезень глави держави ДАП «Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 20 Листопада 2017 16:31
В ідеалі було б, що від України на міжнародні зустрічі високого рівня приходили бомжі, і саме приходили своїм ходом. О це було би свято для "нєкоторих". Люди!!! це офіційні особи нашої Держави, і вони не можуть і не повинні виглядати та вести себе як обідрані старці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus