USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Суркіс таки домовився з президентом «Локомотива»

24 Грудня 2009 17:32
Президент ФК «Локомотив» (Москва) Микола Наумов заявив, що керівництво «залізничників» таки домовилося з колегами із київського «Динамо» щодо трансфера півзахисника Олександра Алієва.
«З киянами ми про все домовились. І про розмір платежу, і про терміни. Тепер треба обговорити особисті умови футболіста», - сказав Наумов в інтерв\'ю російському виданню «Советский спорт».
За інформацією джерел «Советского спорта», «Локо» виплачуватиме «Динамо» (Київ) суму, трохи меншу 7 мільйонів євро, у розстрочку.
Нагадаємо, днем раніше Микола Наумов заявляв, що питання переходу Алієва до лав «залізничників» іще взагалі не врегульоване і президент «Динамо» Ігор Суркіс передчасно каже, що цей гравець уже в «Локомотиві».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 22:11
Про цей перехід було ясно вже давно. Раз пораз Алієва сватали в Локо. Як кажуть: диму без вогню не буває. Думаю, він знайде там свою гру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus