USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Сутінки»: чого чекати від першої ночі Белли і Едварда?

17 Листопада 2011 16:20
Прем‘єра грандіозного фільму «Сутінки. Сага. Світанок» відбулась 17 листопада у спортивно-розважальному комплексі «Адреналін-Сіті ». Вразили бездоганна гра Крістен Стюарт (Белла), наповненість ефектами і просто людськими переживанням героїв та невидимі ниті єдності, які утримують цілі родини.

Фільм розпочинається з довгоочікуваного єднання двох головних героїв – весілля Белли і Едварда. Утім, разом із несподіваною і потенційно неможливою вагітністю Белли приходять питання без відповідей, нестерпні дилеми, розлади в усталених традиціях і домовленостях.

Герої постають перед вибором: зберегти життя дівчині чи майбутній дитині. Співіснувати разом вони не можуть. «Твоє серце зупиниться раніше, аніж ти народиш», - говорить голова сімейства вампірів Карлайл Каллен.

Однак вибір з-поміж двох життів – не єдина проблема героїв. Скасована угода зі зграєю вовків-перевертнів – вони прагнуть вбити ще ненароджене дитя людини і вампіра, бо вбачають у ньому велику небезпеку.

Допомога приходить звідти, звідки її ніхто не чекав. Бо ж за верховним законом перевертнів, того, кого обрав собі у пару вовк, чіпати не дозволено.

«Сподобалась гра Белли і те, як бездоганно її підготували», - ділиться враженнями глядачка прем’єри Надія. З її слів, а вона, до слова, прочитала всі частини саги, передати емоції настільки реалістично і доступно для глядача – дуже не просто. Утім, акторам це вдалося сповна.

«У книжці, звичайно, більше описані деталі: перша ніч головних героїв, яка є чи не найсильнішим епізодом як фільму так і книги, те, як розвивається плід, переживання героїв та невидимий оку зв’язок між вовками. Однак це довгоочікувана прем’єра – режисер знав, на що йде та в що вкладати кошти. Тому віддача мусила бути. І вона сталась. Я – задоволена», - підсумувала Надія.

Своєю чергою, глядачка Вікторія зазначила: «Я обов’язково прочитаю книжку. Фільм надихнув мене».

Чоловіча половина присутніх теж лишилась задоволена переглядом. Хоч фільм і переповнений емоціями та переживаннями, Павло зауважив, що з нетерпінням чекатиме наступної частини саги.

«Анітрохи не жалкую, що прийшов. Продовження фільму хочеться вже», - додав він.

Тож, смерть чи життя чекає закохане подружжя, яку позицію – зрадника, чи захисника - обере для себе друг Белли Джейкоб і чи стати їх світу довершеним, - про це у першій частині фільму «Сутінки. Сага. Світанок».

Прем’єру можна переглянути з 17 до 23 листопада у кінокомплексі «Адреналін-Сіті» . Вартість квитка сягає 25-45 гривень. Фільм демонструється у червоній залі.
Початок сеансів о: 11:35; 13:55; 18:35; 20:55; 23:15.

Підготувала Альона ТРОХИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
111 Показати IP 17 Листопада 2011 17:00
Читала книгу. Сподобалось. Обов'язково подивлюсь фільм.
Exaboto Показати IP 17 Листопада 2011 17:25
"грандіозного фільму", "бездогання гра".... Могли б просто дописати "на правах реклами", а так виходить ви показуєте своє субєктивне бачення на обєктивно фільм 3-го сорту, для підліткі (дівчаток) які геть нічого не розуміють в кіно (так само як і ви).
miassol до Exaboto Показати IP 17 Листопада 2011 18:01
Exaboto, рада, що Ви розумієте;)
іван Показати IP 17 Листопада 2011 17:34
да, вже волинський інтернет скоро скотиться на рецензії. а як же свіжа інфа з різних галузей? це стосується не тільки волинських новин
Тетяна Грішина Показати IP 17 Листопада 2011 17:45
А чого про гарбузика чи вовчика забули? Ця сага популярна лише тому, що після її виходу, світ поділився на команду дівчаток, що люблять перевертня і дівчаток, що люблять вампіра. А гра акторки мені геть не подобається. Навіщо на цьому акцентувати? Однаковий вираз обличчя протягом усіх фільмів, як то її зараз знудить. У четвертій частині цей стан можна пояснити хіба токсикозом.
Мирослав Ватащук до Тетяна Грішина Показати IP 17 Листопада 2011 18:17
Те, що тобі щось не до вподоби, не означає, що воно не подобається всім ;)
Тетяна Грішина до Мирослав Ватащук Показати IP 17 Листопада 2011 19:25
Ну ти дивний! Я не казала, що фільм всім не подобається. От є Надія, Вікторія, Альона, Павло, і очевидно, Мирослав (:))яким фільм зачьотний. Але як на мене - трієчка по п"ятибальній. Аргументую: сценарій не здивував, простий, багато "бла-бла-бла", музики і інших любощів-занудощів. Це нормально, бо це абсолютно комерційне кіно, сіквел, який у природі рідко буває краще за те, що було раніше. Патінсон мені набагато цікавіше в інших його фільмах, тут приївся. Ну нудний мені, хоч трісни. Про Беллу сказала, а от на вовчика можна дивитися і без звуку. Тут без питань. На правах реклами:) Закликаю всіх піти на сеанс і втерти мені носа, якщо я не права.
miassol до Тетяна Грішина Показати IP 17 Листопада 2011 21:27
Сподіваюсь, Тетяна, ти даєш подібну оцінку, таки ПОБУВАВШИ на сеансі. Сходивши на нього сьогодні. Або глянувши неякісну піратку однак, менш з тим, якшо ти вже його глянула, то з якою ціллю? Люди не дивляться того, що їм не подобається. Або дивляться, щоб розкритикувати. Чи ти просто, не подивившись прем’єри, оцінюєш його? Про що тоді говорити?)) На приклад, мені абсолютно не сподобалась гра Крістен у 2-й частині..та й в першій та не блістала. А от тут… можливо, навіть не гра, а створений образ, який вона кльово витримала. Супер. Це варте уваги. А щодо фільма цілком, то і завершення було неочікувано яскравим, і весь процес – ефектним. А так, Тань, ти «мягко стелишь, да жестко спать» ) Альона - автор
Тетяна Грішина до miassol Показати IP 18 Листопада 2011 09:28
Це рекламний матеріал? Анонс? Претензій немає. Але ні, чорт забирай! Якщо людина пише про кіно і підписується своїм ім"ям, використовує якісь особисті судження - то це претензія на рецензію. Можливо я не права, але мене ображає, що рецензія і дискусія обмежується штампами і словами "кльовий", "супер", "ефектний", "яскравий". Ну не переконали ви мене, ну хоть вбий, ну не вірю. Ну заслуговую я як читач більшого, аніж перехід на особистості. І саме тому що я люблю кіно, я не можу мовчати і готова говорити саме про кіно, а не про чиїсь догадки де і як я що дивлюся. P.S. Світ не обмежується Луцьком.
miassol до Тетяна Грішина Показати IP 18 Листопада 2011 10:03
Не бачу переходів на твою особистість, і, як бачиш,словами "супер" дискусія не обмежується - тут висловились багато людей, як "за", так і "проти". Чому воно тебе має ображати? щось написали про тебе? Мені здається, що до особистостей найбільш наближений твій вчорашній коментар. Фільм - хороший. Моя суб’єктивна думка. Матеріал - на правах реклами, чому ні? але він, своєю чергою, висловлює враження багатьох. Хоч і далеко не всіх. жанр, скажімо так, на любителя. Для когось - грандіозний, для когось - фіговий. Це нормально.
miassol до Тетяна Грішина Показати IP 17 Листопада 2011 23:03
а за вовчика - згодна з тобою))))))
Мирослав Ватащук до Тетяна Грішина Показати IP 18 Листопада 2011 09:49
"А гра акторки мені геть не подобається. Навіщо на цьому акцентувати? " Малося на увазі саме це, Танюшка) А стосовно шанувальників "Сутінків", то я до них не належу. Я не бачив жодної частин взагалі))
Віка Показати IP 17 Листопада 2011 17:51
о–О... я дивилась. Белла грандіозна тим, що змучена і страшна в цій частині)) Зіграла, як на мене, круто!)) і фільм тож нічо!
я Показати IP 17 Листопада 2011 17:54
чооооорт, хочу подивитись!
miassol Показати IP 17 Листопада 2011 17:56
редактура вирішила, що фільм грандіозний))))))
ПРОХОЖИЙ Показати IP 17 Листопада 2011 18:51
"наповненість ефектами і просто людськими переживанням героїв та невидимі ниті ...разом із несподіваною і потенційно неможливою вагітністю Белли ..." Давно так не сміявся ! Яку дурню тільки не понаписують , щоб розрекламувати цей попкорн.
юля Показати IP 17 Листопада 2011 19:10
Не особливо захоплююсь таким жанром, але таки схожу, щоб бути, як то кажуть, в курсі :)
ПРОХОЖИЙ Показати IP 17 Листопада 2011 20:30
Совершая пешие прогулки , иногда вижу на тротуаре свидетельства выгула наших домашних любимцев .Ни разу не захотелось рассматривать подробности - чтобы быть в курсе .Не нужно ходить на Светлану Лободу , слушать "Бутырку" или кушать беляши на автостанции перед поездкой в Киев , чтобы быть в том же курсе . Хотя есть любители экстрима . Уважаю. Приятного просмотра !
юля до ПРОХОЖИЙ Показати IP 17 Листопада 2011 20:52
по фразі "чтобы быть в курсе" здогадуюсь шо то трохи мого коменту стосується :) ну то скажу, що щоб мати якусь більш-менш об'єктивну картину того, що відбувається навколо, інколи приходиться пощупати і "свидетельства выгула наших домашних любимцев". Я наприклад не вмію вирішувати, що є кака, а що бека зі слів інших, волію сама приймати рішення.
Exaboto до ПРОХОЖИЙ Показати IP 18 Листопада 2011 10:22
+100500
Mirna Показати IP 18 Листопада 2011 10:44
я двічі чи тричі починала дивитись цей фільм (першу частину) і засинала на 10-й хвилині. але потім таки подивилась. то було більше року тому. сьогодні я памятаю тільки туман, білі обличчя, якийсь ліс. ну, і вампірів. особисто для мене цей фільм відноситься до розряду тих, які не залишають по собі жодного сліду і який переглянути ще раз ніколи не захочеться. відповідно подивитись 2, 3 і оцю 4 частину фільму я погоджусь хіба тільки за гроші))) ну, справді фільм середнячковий. серед моїх друзів немає людей, які цей фільм люблять. більше того, з цього фільму всі мої знайомі сміються, на КВНі про це жартують і так далі. але це не означає, що всі люди, які люблять "сумєркі", обмежені і тупі) бо, як то кажуть, фільм на любітєля) це лише моя думка. НЕ СВАРІТЬСЯ ЧЕРЕЗ ЯКИХОСЬ ВАМПІРІВ ;)
Exaboto до Mirna Показати IP 18 Листопада 2011 11:24
ніхто не каже що вони обмежені чи тупі. Просто їм все одно що дивитись. Це такі люди які слухають радіо і їм пофіг скорпіонс це чи рукі вверх.
Юля Показати IP 18 Листопада 2011 11:42
Мені може подобатись Боря Апрель, але ж про це не обов"язково писати фанатські пости в розряд новин на інформаційному сайті. Альона, купіть собі зошитів і календариків, і може навіть значків на портфель із "Сутінками", і почитайте, як робляться справжні рецензії - для того щоб ніколи більше не писати своїх.
miassol до Юля Показати IP 18 Листопада 2011 12:50
)))))))))) Ну, таке враження, що навколо свята безкомерційна правильність)))))))) Останні, певно, не в курсі, що, як і за яких обставин пишеться. Повторюсь! Фільм - ефектний, хоч ніяк не для багаторазовогу перегляду. Лишає по собі враження, а не роздуми. І, сходивши, не жалкуєш. так,обовязково почитаю ще, "Юля" (:)). дуже приємно, що Ви турбуєтесь за читатча і мої особисті пізнання у кіно. а от, що мені робити надалі, вибачте, не Вам радити. ))
Кіноман до miassol Показати IP 18 Листопада 2011 12:58
та досить вже оправдовуватись. Всі вже зрозуміли що до чого, що це за грандіозне кіно, який з вас рецензист, яка аудиторія цього фільму. Чекаю з нетерпінням вашу рецензію на фільм "місія нєвиполніма 5".
miassol Показати IP 18 Листопада 2011 13:43
Критика змушує рухатись вперед і розвиватись. Виправдання -ні. Це скоріше відстоювання думки, очевидних речей та демонстрація НЕДОЦІЛЬНОСТІ деструктивної критики, яка тут часом проскакує) Не Вашого "поля" фільм? ніхто ж ні до чого не змушує. А коментарі для того і придумані, щоб показувати різні погляди і враження.
Студент до miassol Показати IP 18 Листопада 2011 15:14
А хіба це перша Ваша рецензія? Здається, ні. Але руху вперед і розвитку вашої мега-аналітики я тут не побачив. Видно, доцільна, чи недоцільна критика від вас відскакує як горох від стіни)))))
miassol до Студент Показати IP 18 Листопада 2011 16:04
Уяви, студент, перша) ще й на правах реклами. Не пощастило)))))
Exaboto до miassol Показати IP 18 Листопада 2011 18:03
я так розумію що і остання???
miassol до Exaboto Показати IP 18 Листопада 2011 19:24
як же наш народ підноситься.. прям на крилах, коли принижує інших))) це ж яким НЕЩАСНИМ треба бути, щоб приносити в своє життя задоволення таким чином. (( "пєчально" ))
miassol до Exaboto Показати IP 18 Листопада 2011 19:33
таа, і не остання звичайно. матимете насолоду читати ще.
Exaboto до miassol Показати IP 18 Листопада 2011 20:20
Це ж яким треба бути психологом щоб робити такі висновки (напевне таким самим як і рецензистом)??? :)))
Ko3bMa Показати IP 18 Листопада 2011 15:16
гранзіозний фільм? геніальна гра? та ви хворі!
ПРОХОЖИЙ Показати IP 18 Листопада 2011 17:35
Ежегодно в украинский прокат выходят несколько десятков попкорновских картин . На здоровье. Артхауса и "умных кин" выходит поменьше и не во всех городах , к сожалению. Вопрос с элитарными кинами интересный и открытый с советских времен , несмотря на попытки сделать артхаус достоянием масс . Массам "умне кино" нужно , как свисток в одном месте .Тем более теперь , когда ширится попкорновская культура .Даже уже не ширится , а просто расползлась кругом и все завоевала . Черт бы с ней . Мне есть что посмотреть и послушать кроме "Нашего Люкс ФМ радио". Просто не удержался и ввязался в спор - уж очень рассмешила "рецензия". Прямо событие в Луцке . Обычное попкорновское фуфло , описанное с корявым нездоровым восторгом . Привезли аборигенам бусы и зеркальца из Голливуда !!! МИРИКАЛ , блин ! Чудо ! Игра ! Роды ! Беременность ! Гениально! Почему некоторые из нас , сломя голову несутся - одни в Европу , другие в Америку (США) с их ненашей культурой и во многом иными ценностями ? Что мы там у них забыли или в чем так остро нуждаемся - в том , чего нет у нас ? Зачем так унизительно для украинцев рекламировать рядовую , искусственную , химическо - компьютерную поделку для неокрепших американских умов ? Ну я понимаю . Деньги.Они хрустят , но не пахнут . Люди , которые подбирают репертуар для Луцка , прежде всего хотят заработать, а потом уже - заработать.И если все получится , то заработать еще .И снова .Это понятно и правильно . Моих денег и денег моей семьи они не увидят , но я не в счет . Рассчет на определенную категорию зрителей , способных любой фильм , книгу или событие описать словами "клево" , "прикольно" , "голимое" , "ваще" и "супер". Прошел бы этот "Сумерек" с беременными вампирами - никто о нем бы и не вспомнил , если бы не "рецензия". "Рецензия" в итоге и вызвала , как мне кажется , поток коментов. Вот и я не удержался , дурень . Оно мне надо ?
miassol до ПРОХОЖИЙ Показати IP 18 Листопада 2011 19:24
згодна.
Kewmr Показати IP 18 Листопада 2011 17:46
"Массам "умне кино" нужно , как свисток в одном месте" - ++++++++++++++
Просто так Показати IP 18 Листопада 2011 18:06
Альона! що ви думаєте про виступ гурту "Пильца"??
Діана Показати IP 23 Березня 2013 12:11
Фільм хороший.Звичайно він всім не може подобатись бо у всіх свої смаки.А що до фільму,то я і з друзями і навіть з батьками передивлялась всі частини по 3 рази.Завжди хороший настрій після перегляду.І всім моїм друзям кіно сподобалось.Всі чекали 4 частини.Тому не можу погодитись що фільм "середнячковий"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus