USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Священику, який стріляв у людей в Жидичині, призначать психіатричну експертизу, – поліція

23 Лютого 2019 12:43
Священика, який стріляв у людей з рушниці у Жидичині Ківерцівського району, перевіряє поліція. Рушницю вилучили і відправили на експертизу.

У коментарі Першому начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига розповів, що поліція проводить перевірку, працює слідчо-оперативна група.

«Вилучають зброю, якою було здійснено постріли, громадянином, що проживає на території храму. За результатами буде прийнято рішення з внесенням інформації в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками статті 296 частини 4 Кримінального кодексу – хуліганство з використанням вогнепальної зброї», – зазначив Шпига.

«Чи була загроза життю людей слідство покаже. Ми можемо багато чого говорити, але це була ніч», – наголосив поліцейський.

Скільки триватиме експертиза поки що не повідомляють.

Начальник ГУНП у Волинській області зазначив, що перевірятимуть і стан священика, який стріляв. «Буде проведена перевірка, думаю, що буде призначена психіатрична експертиза. Поліція буде постійно перебувати з людьми і не допустить неправомірних дій на території храму», – повідомив Шпига .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
дідо Показати IP 23 Лютого 2019 13:33
яке хуліганство? це замах на вбивство. воно стріляло по людях.
123 до дідо Показати IP 23 Лютого 2019 14:19
Ігор Луцький ( дідо ) відкрий Крим. Кодекс і почитай статті,, під які можна кваліфікувати дії активістів... якщо ти чесний адвокат,,, то маєш знати, що справу треба вирішувати справедливо з 2 сторін, а неоднобоко... обинувачувати 1
ігор луцький до 123 Показати IP 23 Лютого 2019 18:40
Не вгадав.Я не дідо.І на рахунок розслідування згідний.
Реаліст Показати IP 23 Лютого 2019 13:53
Заодно призначте психіатричну експертизу активістам. Побачимо, хто адекватний, а хто - ні.
Реаліста підтримую Показати IP 23 Лютого 2019 14:10
Ото-то! Призначте експертизу тим, хто храм захоплював, хто його матушку по голові бив. Його, "дідо", дружина у цей час в лікарні лежала після удару по голові минулого дня тими "мирними". А ще ті "мирні" дали під око його невістці. Те, що вони робили вночі під його вікнами і т.д. і т.п. - про це ніхто не пише. А нащо ж... Люди, схаменіться, Україна вже майже докотилася до прірви
Анонім до Реаліста підтримую Показати IP 23 Лютого 2019 15:42
Україну докотили до прірви прихильники російської церкви та так званого патріарха кирила (гундяєва)! Якщо більшість територіальної громади прийняла рішення перейти в ПЦУ то ті хто підтримує РПЦ повинні з цим змиритися і спокійно прийняти вибір більшості, тому що церква є власністю громади, а не певної церковної юрисдикції!!!!
джоні до Анонім Показати IP 24 Лютого 2019 07:48
Не територіальноі громади, а релігійноі громади села, бо виходить , що протестанти, католики і атеісти будуть голосувати за перехід правослпвноі церкви в іншу юрисдикцію
до дідо Показати IP 23 Лютого 2019 14:32
Читайте коментар до ККУ, і не говоріть дурниць.
Виборець Показати IP 23 Лютого 2019 16:30
А про те, що там вночі робили п'яні гастрольори-активісти чому нічого не говорять.
Ніка Показати IP 23 Лютого 2019 16:40
Цілком очевидно, що це чистої води провокація. До поліції треба брати тітушок, які хотіли посеред ночі!!!! захопити храм.Хто ними керував?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus