USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Святослав Кондратів запрошує лучан у дивовижну подорож з прекрасною музикою

20 Серпня 2019 14:36
Проект #СвітОчимаСкрипаля Святослава Кондратіва щоразу вражає своїх шанувальників новими захоплюючими відео та чудовою музикою! Вперше не тільки в Україні, але й у світі український скрипаль зняв музичне відео на Trolltunga (укр. Язик Троля)! Так називають скелю незвичайної форми, яка височіє на захмарній висоті над мальовничим озером Рінгедалсватн в Норвегії, розповідають у пресслужбі артиста.

Язик Троля – місце, де мріють побувати туристи зі всього світу, випробувати свої сили та отримати насолоду від захоплюючих краєвидів. Прем’єрою нового треку «Вікінг» та відео до нього, яке 8 серпня з’явилось на офіційній сторінці та ютюб каналі Святослава Кондратіва, музикант оголошує Всеукраїнський #турВіКінг.

Авторському проекту #СвітОчимаСкрипаля Святослава Кондратіва лише 2 роки, але за цей короткий термін Маестро разом зі своєю командою відіграв понад 100 концертів на провідних концертних майданчиках України, написав більше 50 композицій для скрипки та записав два десятки музичних відео до них у різноманітних куточках світу та України. Його недаремно називають Першою скрипкою України у жанрі pop-violin, адже це єдиний музикант в Україні, який своєю творчістю популяризує не тільки скрипку, але й сучасну інструментальну музику.

Його афіші в одному ряду з афішами відомих шоу-зірок України, а на концертах слухачі шаленіють від енергетики та харизми Маестро, від неземних звуків її величності Скрипки, яка в руках чуттєвого та вмілого Майстра пробуджує глибокі та світлі емоції.

«Про подорож до Язика Троля я мріяв давно», – розповідає Святослав Кондратів. Але до останнього не вірилось, що у нас вийде відзняти матеріал для кліпу. Викликів було дуже багато, і перший – це погода! Норвегія «славиться» своїм суворим кліматом, де навіть влітку в горах часто йде сніг, а сонячні дні можна полічити на пальцях однієї руки. По дорозі до «Язика Троля» (хоча насправді дороги ніякої немає) йшов постійний дощ і пориви вітру були такі, що ми ледь утримувались на ногах. І чим далі йшли, тим було складніше, адже ми весь час піднімались вгору. 20 км пішки по горах під дощем та шквальним вітром – випробування ще те не тільки для мене, але й для всієї команди. Другим викликом була ночівля в горах! На кам’янистих скелях, серед шквальних вітрів, за 15 км від найближчих людських осель. Але то окрема історія! І звичайно шукачі пригод – туристи. Їх, не дивлячись на погоду, весь час було чимало, адже до цієї дикої краси їдуть зі всього світу. І знайти час, коли на локації зовсім не буде людей, майже неможливо. Але ми все здолали і все зробили! Краса, яку нам вдалося зняти заворожує і манить!"

Тож, Святослав Кондратів та його команда знову запрошують всіх у дивовижну подорож з прекрасною музикою! Обіцяють, що буде як завжди, душевно та драйвово! Концерт у Луцьку відбудеться 1 грудня у Палаці культури о 19:00.

Квитки можна придбати тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus