USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Святослав Вакарчук вдруге стане батьком, – ЗМІ

21 Травня 2022 00:14
Український співак, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук стане батьком удруге. Його громадянську дружину – продюсера Євгенію Яцуту помітили з животом.

Про це повідомляє ТСН.

Жінка потрапила на камеру кореспондента ЗМІ в українському павільйоні на кіноринку у Каннах, Франції. Судячи із зовнішнього вигляду, вона чекає на дитину.

Яцута пройшла у білій сукні вільного крою та не надала коментарів.

Нагадаємо, влітку минулого року Вакарчук уперше став батьком. У нього народився син Іван. Мати дитини залишалася в таємниці, але ЗМІ з’ясували, що це – 39-річна продюсерка провідного українського продакшену Radioaktive Film Євгенія Яцута. Саме через неї Вакарчук покинув Лялю Фонарьову, з якою був разом протягом 20 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus