USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Свободівці» пікетували луцький «Епіцентр». ФОТО

31 Жовтня 2012 15:41
Волинські «свободівці» пікетували будівельний гіпермаркет «Епіцентр», що у Луцьку. Кажуть, виступили проти фальсифікацій у Києві.

Про це пише «ВолиньPost».

Таким чином, як стверджують в політсилі, протестує проти фальсифікацій на окрузі у Києві, де змагаються за мандат висуванець «Свободи» Андрій Іллєнко та співвласниця мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» Галина Герега.

Мітинг відбувся 31 жовтня на кільцевій дорозі біля гіпермаркету «Епіцентр», що у селі Липини під Луцьком.

До магазину приїхали 12 автомобілів із представниками «Свободи» і зробили кілька кругів навколо стоянки. Вони сигналили і їхали з увімкненими фарами.

Після цього люди повиходили з автомобілів, розгорнули плакати, прапори і стали кричати в гучномовець.

На пікеті були присутні депутат Волинської обласної ради, член волинської «Свободи» Олександр Пирожик, депутат Луцької міської ради Святослав Боруцький, інші члени організації.

Як пояснив керівник прес-служби обласного осередку «Свободи» Петро Герасименко, такі акції відбуваються по всій Україні, де є магазини мережі «Епіцентр».

«В результаті дій Гереги, зокрема її впливу на членів окружної виборчої комісії і певних дільниць, до ОВК поступили протоколи з фальшованими даними, де Герезі приписали зайві голоси. За присутності значної кількості ЗМІ відбулося перерахування бюлетенів в одній із дільниць міста Києва. Виявилося, що Герезі написали голоси, які мали піти Іллєнку. Зрештою ОВК встановила остаточний результат, за яким Іллєнко на 192 голоси випереджує Герегу», ‒ зазначив голова прес-служби.

Пікет тривав приблизно 30 хвилин.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Чеширский Кот Показати IP 31 Жовтня 2012 16:15
Представляю, как охрана на ушах стояла. Ментов хоть успели вызвать?
Віктор Показати IP 31 Жовтня 2012 16:16
Власниця епіцентру виборів фальсифікаторка. Йода за "свободу"?:)
лучанин до Романюка М. Показати IP 31 Жовтня 2012 16:41
Скажіть як працівник КП "луцьк водоканал" під час робочого часу приймає участь у акціях (Вега Ю.В.)тобто гроші на зарплату ідуть з місцевого бюджету.ПРИЙМІТЬ ДО УВАГИ!!!
Бабуся Показати IP 31 Жовтня 2012 17:10
Хворі люди!
Ото вибрали. Показати IP 31 Жовтня 2012 17:38
Замість того шоб приймати рішення для громади, всіх депутатів міськради вивели до епіцентру під час сесії... От і вибрала громада. ЧЕРНЕЦЬКИЙ МОЛОДЕЦЬ ЩО ТИ НЕ ЛОХ, 1 сидів на сесії!
Чернецький до Ото вибрали. Показати IP 1 Листопада 2012 11:12
А воно мені треба? Хай ті дурні волають, а я з своого Мерса на них подивлюсь.
сергій Показати IP 31 Жовтня 2012 18:18
така цинічна особа як Герега, яка фальсифікує вибори і купляє членів виборчих комісій, розуміє тільки мову сили. може і акція виглядає трохи кумедна. але ми маємо розуміти - купуючи товар в Епіцентрі, ми кладемо гроші в кишеню Гереги. і за наші гроші Герега фальшує волевиявлення українців! наше з вами!
Кузя Показати IP 31 Жовтня 2012 19:26
Купуючи товари в епіцентрі, ми отримуємо якісні товари за невелику ціну, а ще забезпечуємо роботою і платнею десятки тисяч людей які виготовлять ці товари і продають їх
Револьвер до Кузя Показати IP 1 Листопада 2012 11:34
..."за невелику ціну"... Да ви, батєнька, олігарх!)))
Лучанин до Кузя Показати IP 27 Грудня 2012 23:35
Ми даємо 1000 робочих мість для українців і 10000 робочих місць для китайців. ЛОЗУНГ ЕПІЦЕНТРУ - СПАСЕМО КИТАЙЦІВ даючи їм робочі місця. А товар там фуфло, сам там працював. А скільки всього простроченого, і нікому до цього немає діла.
Сонька Золотая Ручка Показати IP 31 Жовтня 2012 21:21
Заставь дурака Богу молиться- он и лоб расшибет... От i вибрали iдиотiв- не чекайте пропозицiй розвитку держави i конструктиву вiд свободи - тiльки пiз..ж та агресiя. Буде хамство, драки та вбивства. Побачите... "мова сили" веде до вiйни , бардак- одним словом
Віталій до Сонька Золотая Ручка Показати IP 1 Листопада 2012 12:34
Всі хто гонить на Свободу подивітся на інших. Кого вибрала Волинь? Палицю який вже забув як виглядає Верховна рада? Івахіва і Єремеєва, три тушки як мінімум. А ще є і Мартиняк. Волиняни показали які вони лохи в черговий раз. Свобода конструктивна політична сила, а от в розумовиз здібностях Івахіва, Єремеєва і особливо Палиці викликають сумніви, як і Мартиняка. Не забувайте що це "братки з 90-х. Хороший бізнесмен не завжди стане хорошим політиком (майже ніколи як показує світовий досвід)
Отака до Віталій Показати IP 1 Листопада 2012 13:12
Викликають сумніви розумові здібності таких писак. Навчися грамоті, горе-політик.
Правдоруб до Віталій Показати IP 2 Листопада 2012 15:18
Ви не дивіться в 90-ті... Це пусті слова і розрахунок на "лохів". Не розумію агресію по відношенню до бізнесменів, які перемогли на виборах. Це люди, які змогли побудувати успішний бізнес не, декларують свої доходи, працевлаштовують тисячі волинян і платять гідну заробітну платню та наповнюють мільйонними податками бюджет. А що "опозиція" - порожні балачки, нацистські погляди на життя, вкрадені бюджетні кошти, кандидати без житла і доходів, що витрачали мільйони на вибори... Дивіться тверезо на життя і піньтесь через свою людську жадність та заздрість по відношенню до людей, які змогли, на відміну від вас піднятися в цьому житті і заробити гроші та повагу.
ВОЛИНЯНИН Показати IP 31 Жовтня 2012 21:48
ВИХОДИТЬ ЯКЩО МИ КУПУЄМО ТОВАРИ БУДІВЕЛЬНІ ТОВАРИ У МЕЛЬНИКА ВАШ СВОБОДІВЕЦЬ ТО МИ КЛАДЕМО ГРОШІ У КИШЕНЮ ПАНА МЕЛЬНИКА САМІ ПИШЕТЕ НА КОГОСЬ А САМІ ЦИМ САМИМ ЗАЙМАЄТЕСЯ. ЛЮДИ ДОБРІ ЗГАДАЙТЕ СЛОВА БІБЛІЇ
Я Показати IP 31 Жовтня 2012 22:03
Свобода на "Новую линию " нанялась в промоутеры.
Той кому не байдуже до Я Показати IP 1 Листопада 2012 08:42
+100
Лучанин Показати IP 1 Листопада 2012 00:54
От і дивіться кого пообирали! Можна подумати що від цих акцій щось зміниться. Мабуть працівники Епіцентрів дуже сильно впливають на ту Герегу, о от звичайним покупцям таки заважали. Тепер залишилось не дати придбати хліба, відключити газ, світло, воду, опалення - до роботи!
Міля Показати IP 1 Листопада 2012 06:55
Народ довірив цим чудакам 5 років прогорланити і жодноі справи конкретноі не зробити. Народ достоін своіх дупотатів.
Правдоруб Показати IP 1 Листопада 2012 08:36
От вам всім, шановні, і обличчя "СВОБОДИ", яка на 50% складається з фашистських недоумків і на 50% зі звичайних недоумків, які крім того, що горлати всяку маячню більш ні на що не здатні.
Правдоруб до Правдоруб Показати IP 1 Листопада 2012 13:03
Поки українці будуть гризти один одному глодки, в державі не буде злагоди! Люди добрі, шануйте в першу чергу один одного!!! А от "свобода"- це однозначно фашисти, навіть і до влади прорвались тимиж методами, що й Гітлер в 33му, прикро....
111 Показати IP 1 Листопада 2012 09:01
Не правда, Свобода сповідує правила , які нас українців не роблять другим сортом - що ж ми за нація така... Але те що такі , як Вега туди не підходять - то це точно! помилка такого члена коштує дуже дорого цій партії...
е Показати IP 1 Листопада 2012 09:54
Давайте будемо мовчати, а ці підрахуї хай підраховують... Так як їм треба... (до речі за фальсифікацію світить кримінальна відповідальність, але я щось не чув щоб когось посадили) От неможу я зрозуміти народ. Їх обдирають, обманюють, машинами душать, а вони все рівно за своїх катів голосують. Зрозуміло, що працівники епіцентру тут ні при чому. Але до них пікетувальники і діла не мали. Стояли собі на відстані і плакатами махали.
андрон Показати IP 1 Листопада 2012 10:29
ой слухайте повилазили тут усі такі мудрі. ви краще поклоніться Палиці за здачу міста. тепер у вас нове луцьке сонце - Ігор Палиця. якщо ви виправдовуєте підкуп Герегою членів виборчих комісій, то про що говорити? а про працівників Епіцентру... Герега їх використовує як своїх кріпаків - садить вночі на автобуси і везе до приміщення ОВК. по моєму так можна поступати тільки з бидлом. тільки раби виходять захищати людину яка здійснила злочинні дії - в даному випадку вркала голоси і спробувала підкупити членів комісії!
Неля Показати IP 1 Листопада 2012 11:33
Не воюйте багато раз з одним і тим самим противником, Врешті решт ви навчите його воювати.
й Показати IP 1 Листопада 2012 14:04
Герега - баба молодець, я її підтримую, так як мій "годувальник" працює в Єпіку і проносить достойну зарплатню!і ніколи не було затримок. А ці публічні заходи - то ХЕ*НЯ собача, нуну братки постійте- мерзніть...посміхнуло)
+100 до й Показати IP 1 Листопада 2012 15:37
+100
Soldier of fortune Показати IP 1 Листопада 2012 16:08
Цирк поїхав, а клоуни залишилися.
вы що прикалуетесь? до Soldier of fortune Показати IP 1 Листопада 2012 21:10
КУДИ В!Н ТАМ ПО!ХАВ!!!!!!? Дореч1 правильний курс вибрали вони, треба було ще трохи дал1, до л1карн1 - вс1 в Липини (б1льша половина)
Петро Показати IP 1 Листопада 2012 16:10
Виявляється,навіть тут є проплачені убогі...а може ,просто убогі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus