USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Силовики затримали ексголову управління СБУ в Криму

16 Липня 2022 22:15
Правоохоронці затримали колишнього голову управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим Олега Кулініча.

Про це Бабелю повідомили в СБУ.

За даними джерела видання в правоохоронних органах, Кулінічу інкримінують кілька статей Кримінального кодексу, в тому числі «державну зраду».

У відомстві нагадали, що протидія спецслужбам РФ та їхнім спробам розширити агентурну мережу в українських органах державної влади є одним із головних напрямків діяльності СБУ.

«Фігурантами таких справ були й працівники СБУ, що свідчить про тенденцію до самоочищення служби. Викриваючи такі ситуації, а не приховуючи їх, ми впроваджуємо курс на побудову сучасної та дієвої спецслужби, що здатна протидіяти сильному ворогу, який чинить шкоду державній безпеці України», – заявили в спецслужбі.

СБУ підкреслює, що в рамках даної справи готова надати максимальне сприяння та всю необхідну інформацію для подальшого її розслідування.

Як нагадують, фігурант кримінального провадження був звільнений з посади в березні цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 16 Липня 2022 23:50
Ніяк не можу знайти логічне пояснення існування цих бутафорських структур: Управління СБУ по Криму, Управління поліції по Криму, Управління патрульної поліції Криму, Прокуратура Криму. Чим конкретним всі ці люди займаються? І який практичний ефект від їх так званої діяльності?
Також Показати IP 17 Липня 2022 11:57
Потрібно хватати тоді, коли вони ще в Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus