USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Синдром уцілілого»: луцький ГаРмИдЕр запрошує на відкриття 19-го театрального сезону

27 Вересня 2022 22:35
Луцький театр «ГаРмИдЕр» відкриє сезон актуальною сучасною драмою «СИНДРОМ УЦІЛІЛОГО» режисерки Руслани Порицької. Усі виручені кошти будуть спрямовані на благодійність.

Прем'єра відбудеться 1 і 2 жовтня о 18:00 у просторі «Культурне УКРИТТЯ» (вул. Яровиця, 17), в якому можна проводити заходи під час повітряної тривоги. Там театр продовжив своє функціонування, поки у «Гармидер ангар-stage» – ревіталізованому у мистецький простір ангарі – із початку повномасштабного вторгнення функціонує Волонтерський штаб «АНГАР».

«Андрій Бондаренко написав текст після 24 лютого 2022 року. Це дуже відверта і ясна історія. Про що? Про себе. Про нас теперішніх.

Двоє акторів театру «Гармидер» (Я – Павло Порицький, Тіло – Вадим Хаїнський) чітко усвідомили: «Нас, таких, якими ми були, більше немає. Старий світ згорів, здимів, розвалився, розвіявся. Все треба буде збирати заново, по частинках. І частинки будуть цілком нові...»

Питань більше, ніж відповідей: «Коли це буде? Ким я буду? Ким ми будемо? Де ми будемо? Для чого будемо?»

Приходьте. Будемо шукати відповіді разом на виставі та її обговоренні у камерній атмосфері простору «Культурне УКРИТТЯ», дивлячись в очі героям вистави та у свої душі», – йдеться в повідомленні театру.

Благодійні квитки можна придбати за посиланням. Кошти будуть спрямовані для Волонтерського штабу АНГАР і простору «Культурне УКРИТТЯ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus