USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сирський «ловив на живця» волинянина, який зливав ФСБ секретні дані розвідки

26 Березня 2024 13:18
Голова Служби безпеки України Василь Малюк заявив, що в оперативно-стратегічному угрупованні військ «Хортиця» був російський агент, якого допоміг затримати нинішній головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський. Сирский тоді очолював з’єднання.

Про це Малюк повідомив в ефірі національного телемарафону, пише LIGA.net.

За його словами, СБУ та Сирський разом вели агента росіян, який служив у «Хортиці» – воєначальник допомагав спецслужбі з документуванням злочинця.

Читати ще: В СБУ повідомили про долю найгучніших справ на Волині, що пов'язані з нацбезпекою

Він зазначив, що було зрозуміло – агент передавав окупантам всю інформацію від розвідки з різних потоків, зокрема й секретну.

Малюк заявив, що його вдалося виявити й затримати, зрадник мав звання підполковника.

Генерал сказав, що був здивований, коли дізнався, що затриманий відмовився від зарплати Федеральної служби безпеки Росії та працював «за ідею», хоча сам родом із Волинської області.

Читати ще: «Телефон і старий велосипед – усе, що в нього було»: The Economist написав про скрипаля з Луцька, який шпигував для Росії
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ася Показати IP 26 Березня 2024 14:46
Здав подельника.
Анонім Показати IP 26 Березня 2024 15:26
ну і хто ж цей зрадник? практично всю Херсонську обл і більшу частину Запорізької просрали через купу кротів в сбу, ментурі і т. д. Хай розкаже про це краще. За яке бабло колишній голова військокової адміністрації Донеччини купував собі елітну нерухомість в Києві і Закарпатті, а тепер в нагороду за всі махінації його призначили головою АМКУ, не дивлячись на відсутність оборонних укріплень в Донецькій області. СБУ не бачило нічого. Є великі втрати наших військових під Бахмутом, Авдіївкою, бо не було збудовано належних оборонних укріплень, військам довелося відходити в поле, зате в тодішнього голови адміністрації Кириленка купа грошви з'явилася. СБУ в нас нікого не перевіряє, коли призначають на відповідальні пости чи як? Якщо Сирський так добре виявляє кротів, то може в Харкові, це його друга батьківщина, проведе належну мобілізацію, в місті мільйоннику сидять тисячі чоловіків у підвалах і жруть гуманітарку. У волинян є свій кордон, який треба захищати, на сході вже й так забагато волинян загинуло, хватить чіпати наших чоловіків і сюди східняків звозити. Якщо з Білорусі кацапи попруть, то хто нас буде тут захищати, ті хто зі сходу втікли?
Богдан Показати IP 26 Березня 2024 16:01
От зрадник
Богдан Показати IP 26 Березня 2024 16:02
Показано волинський самосуд на місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus