USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ситуація на кордоні під контролем», – голова Волинської ОВА

9 Лютого 2023 11:34
Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко запевнив волинян, що на кордоні з Білоруссю все спокійно, ситуація цілком під контролем наших військових.

«Волиняни, хочу поінформувати вас про ситуацію на кордоні, бо знаю яка це важлива тема для усіх. Особливо зважаючи на нову хвилю тривожних новин у соцмережах і ЗМІ.

Тож перш за все повідомляю, що на сьогодні на лінії розмежування спокійно. Прикордонники цілодобово моніторять обстановку та доповідають про ситуацію.

Кордон під контролем військових. Ми не спостерігаємо наразі ніяких дій, що можуть свідчити про загрозу наступу», – йдеться у повідомленні очільника ОВА.

Також він нагадав, що триває набір добровольців у бригади «Гвардії наступу». Серед них є і бригада «Сталевий кордон», який потребує вмотивованих бійців для захисту області і країни.

Подати анкету та обрати бригаду можна у шести ЦНАПах Волинської області, два з яких – в обласному центрі. А також у Ковелі, Володимирі, Маневичах та Камінь-Каширську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Лютого 2023 13:52
час покаже ступінь контролю.
Джек до Анонім Показати IP 9 Лютого 2023 16:49
Ахаха 100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus