USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Табачник вручив нагороди школярам з Волині. ФОТО

25 Вересня 2013 10:49
Школярі з волинського села Гірники Ратнівського району отримали на городи від міністра освіти Дмитра Табачника на фінальному етапі військово-патріотичної гри «Зірниця». Про це повідомляє «Слово Волині».

Третій (фінальний) етап військово-патріотичної гри «Зірниця» відбувся на узбережжі Чорного моря у дитячому оздоровчому центрі «Орлятко», що на Миколаївщині. Захід тривав з 16 по 20 вересня.

Честь Волині на цих змаганнях відстоювала команда-переможець обласного етапу - «Волинські соколи», яка складалася з учнів 7-9 класів навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» села Гірники Ратнівського району.
Двадцять п’ять команд зійшлися у безкомпромісній боротьбі за першість у різноманітних конкурсах. «Волинські соколи» на фоні міських команд виглядали дуже пристойно: друге місце у конкурсі топографів, третє – у конкурсі строю і пісні, четверте – у конкурсі істориків, дев’яте – у загальному підсумку спортивних змагань. Остаточний результат команди – 12 місце.

У день завершення гри волинські школярі отримали грамоту і кубок «За волю до перемоги» від Миколаївської обласної організації воїнів-афганців, диплом і пристрій «DVD-караоке» за найкращу форму команди, грамоту за перше місце у конкурсі бойових листків. А командир «соколів», учень 9 класу, Владислав Литвинець став найкращим командиром змагань і, окрім відповідного диплома, отримав ще й смартфон від організаторів.

«Дітям сподобалось відстоювати честь Волині. Це для нас перший досвід участі у змаганнях на рівні республіки. На обласних змаганнях ми досить часто показуємо хороші результати, на районних – не нижче третього місця. Школярі поспілкувались з однолітками та й відпочили трошки, побачили море. Думаю, що запам'ятається зустріч команди з міністром освіти Дмитром Табачником, який особисто вручав нагороди», – розповів директор НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» села Гірники Олександр Ковч.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
osa Показати IP 25 Вересня 2013 13:39
Хлопці молодці. фінал Україньского етапу військово-Патріотичної гри «Зірниця», і кубок з надписом "За волю к победе".....Я не русофоб, але це вже занато. п.с. однім словом Табачник.....
Руслана Показати IP 25 Вересня 2013 15:21
Точно підмічено. Табачник потихенько протягає російську на Полісся!Гав...К!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus