USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Табачник випустив книжку «Все про Росію»

18 Вересня 2011 09:14
Науково-популярне видання під загальною редакцією міністра освіти та науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника «Все про Росію» презентували у Москві.
У РФ, книгу, видану тиражем 1,5 тисячі екземплярів у видавництві «Фоліо», 16 вересня роздали ректорам українських і російських вишів в ході проведення Днів освіти та науки України в Російській Федерації. Про це пише Український тиждень.
У передмові до видання зазначається, що розповідати про будь-яку країну важко, розповісти про Росію – майже неможливо.
«Росія – це восьма частина суші, з усіма її неймовірними багатствами, до якої додається «загадкова російська душа». Як тут не пригадати тютчевське « Умом Россию не понять…». До того ж населяють цю країну не лише росіяни, але й багато інших націй і народностей, культура та історія яких самі по собі заслуговують окремої розповіді», – йдеться в передмові.
Також зазначається, що в книзі розповідається про сучасну Росію, яка дбайливо зберігає свої історичні та природні багатства й відкриває їх наново для всіх, хто хоче дізнатися про цю країну якомога більше.
У видання висловлюються загальні відомості про Росію – географічне положення, чисельність населення, політико-адміністративний устрій. Велику увагу приділено історії Росії. Ця частина книги починається розділом «Росія-Русь. Звідки ці назви?» і закінчується викладом історії країни в 90-х роках ХХ сторіччя.
Окрему частину книги присвячено науці, культурі, освіті та спорту Росії. Також видання розповідає про визначні пам`ятки країни, даються практичні поради мандрівникам.
Книга починається зі звернення до читача міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.
«Переконаний, що це видання зацікавить широке коло читачів, сприятиме зміцненню традицій дружби між братніми народами Росії та України», – зазначив Лавров.
У списках авторів також зазначено Володимира Духопельникова, Ольгу Тагліну і Юлію Бєлочкіну.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
зaгрeб Показати IP 18 Вересня 2011 10:04
Если оно сдохнeт я буду двe нeдeли прaздновaть.
Совість Волині до зaгрeб Показати IP 18 Вересня 2011 15:25
Вот и всё, что ты в этой жизни весишь! No comment...
марко Показати IP 18 Вересня 2011 11:42
воно як і здохне, то смердітиме не дві неділі.
OrestN Показати IP 18 Вересня 2011 15:06
нехай собачний українофоб, масон сіонійський не псує повітря українське!
Совість Волині до OrestN Показати IP 18 Вересня 2011 15:25
Собаки лают, караван идёт!!!
марко Показати IP 18 Вересня 2011 17:03
то ж бо й воно, що совість вовча, тому й виє по-москальськи.
зaгрeб до марко Показати IP 18 Вересня 2011 20:22
Волк свободолюбивоe животноe.А eтот уником скорee всeго поросячa совисть
Александр Показати IP 19 Вересня 2011 10:07
Найдите депутата горсовета Осипова,русского, досконально выучившего украинский язык, выступающего за строительство памятника Бендере напротив загса "чтобы больше рождалось украинцев и украинок, а не хохлов и хохлушек", закажите ему книгу "Все об Украине", добавьте обращение к читателям секретаря горсовета, и сделайте презентацию ее в Киеве! Давайте достойный ответ жидам и москалям!
Л А Д О М И Р Показати IP 19 Вересня 2011 10:17
а що таке "виш" ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus