USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Таксист привіз волинянина міліціонерам у багажнику

8 Квітня 2013 11:49
Волинянин напав на таксиста у Рівному. Проте чоловік зміг роззброїти нападника та доставити його до міськвідділу міліції.

Про це пише Gazeta.ua.

Так, 18-річний волинянин спробував напасти на водія таксі у Рівному у суботу, 6 квітня. За словами постраждалого, хлопець погрожував ножем та вимагав гроші.

Водій Сергій – таксист-приватник. Пасажир, мовляв, спершу не видався йому підозрілим. Водій віддав правоохоронцям ніж із чорною рукояткою, яким його хотів зарізати пасажир.

«Ввечері до мене звернувся незнайомий хлопчина, на вигляд цілком звичайний, неагресивний. Він попросив відвезти його у село Олександрія Рівненського району – це не дуже далеко, всього кілометрів 15 від міста. Ми сторгувалися в ціні, і я виїхав. Діяти пасажир почав, коли ми заїхали в ліс. Несподівано він витягнув ножа і почав вимагати у мене гроші», - розповідає Сергій.

Утім, таксист не розгубився і вибив ножа у хлопця з руки. Автомобіль зупинився, чоловіки почали боротися. Водій виявився сильнішим за молодого хлопця, скрутив його та зв'язав ременем. Щоб знахабнілий пасажир не заважав у салоні, Сергій змусив його залізти у багажник. Таким чином, вони доїхали назад до Рівного, де водій і здав хлопця правоохоронцям.

«Ми обов'язково нагородимо цю людину», - каже про таксиста начальник обласного управління міліції Василь Лазутко.

За словами міліціонера, затриманий виявився мешканцем Волині. Хлопець підтвердив, що хотів заволодіти грошима водія. Він пояснює це тим, що йому треба було оплатити навчання в одному з тернопільських вищих навчальних закладів. До Рівного він приїхав до свого брата.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Игнатий Показати IP 8 Квітня 2013 13:34
Таксисту немножко повезло. Дай бы у пассажира был в ментовке хотя б один знакомый знакомого мент, таксисту век воли не видать. Проверено.
серцебиття асфальту до Игнатий Показати IP 8 Квітня 2013 16:02
+100, та сама думка. Чувак міг плести що завгодно.
Макар Показати IP 8 Квітня 2013 14:12
От ,що значить справжня жага до знань.Заради навчання пішов на злочин.Майбутній академік-Нобелівський дауреат!
Факт Показати IP 8 Квітня 2013 15:49
Так це ж хлопчина по стопах нашого президента йшов, а безсердечний таксист його в багажник.
Фанат Показати IP 9 Квітня 2013 11:02
Пропадають потрохи "Волинські новини", неоперативні коментарі, старі "свої новини", майже не діють деякі розділи, які оперативно робила колишня команда
Misteria до Фанат Показати IP 9 Квітня 2013 11:16
отак і мій дідусь колись говорив: "От колись за Союзу було життя так життя - і політикі "луччіші", і газети цікавіші, і морозиво солодше."
Спортсмен до Misteria Показати IP 10 Квітня 2013 10:37
...і бджоли були як горобці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus