USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

15-й день народження святкує Тамагочі

23 Листопада 2011 11:47
Свій 15-й день народження святкує знаменита електронна іграшка Тамагочі 23 листопада.
Про це інформує Кореспондент.
Перша версія електронних іграшок Тамагочі з'явилася рівно 15 років тому і стала по-справжньому світовою сенсацією. Діти та підлітки всієї планети змагалися в тому, у кого більше брелоків із різними вихованцями, чий вихованець найдовше прожив, хто найкраще за ним доглядав.
Сенс гри полягав у тому, що під час запуску брелока його володар ніби ставав власником вихованця, правда не живого, а електронного. Вихованець ріс, їв, пив, ходив у туалет, спав і, звісно ж, вимагав турботи і любові свого господаря. Без належної опіки Тамагочі нудьгував, хворів і помирав.
Після смерті вихованця гру можна було запустити заново, проте часом загибель улюбленця ставала справжньою трагедією для дітей - неодноразово міжнародні ЗМІ публікували матеріали про самогубства дітей через втрату їхнього улюбленого Тамагочі.
Через деякий час, коли популярність електронної іграшки стала спадати, японська компанія Bandai випустила оновлену версію Тамагочі, включивши до її функцій також здатність змагатися між різними брелоками за допомогою інфрачервоного порту, закохуватися, створювати сім'ї та народжувати дітей.
Ще через деякий час на ринку з'явилися Tamagotchi ID, якими можна було керувати також і за допомогою мобільного телефону.
Лише за останні півроку після того, як остання версія надійшла у продаж, продали півмільйона тамагочі. Ціна їх складає 65 доларів.

До дня народження іграшки компанія Bandai випустила на ринок обмежену партію ювілейних брелоків.
Серед звичних уже для фанатів іграшок функцій догляду, одягання, годування та розважання своїх вихованців, тепер з’явилися нові: можна ходити з ними в магазини, кінотеатри і навіть традиційні японські бари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Manhattan Показати IP 23 Листопада 2011 12:01
Шановні журналісти та керівництво видання"Волинські новини"! Прикро констатувати, але факт, що від недавнього часу рівень цікавих матеріалів. статтей, досліджень вашого видання явно впав. Думаю, Ви це й самі знаєте. Останнім часом практично нема що читати, таке враження що берете "сводку" в міліції і передруковуєте її протягом дня.Де цікаві інтервЮ? Де конкурси, квести? Невже немає цікавих політиків, музикантів, громадських діячів, які щось роблять і можна і треба про це писати? Про назви новин узагалі мовчу " Тамагочі святкує день народження" і "Убила чоловіка".Ви знущаєтесь?Такими новинами ще більше провокуєте агресію серед читачів.Раджу переглянути редакційну політику, інакше ніхто вас читати не буде.
Я до Manhattan Показати IP 23 Листопада 2011 15:55
То не колишній редактор тут біситься, нє?))))
Manhattan до Я Показати IP 23 Листопада 2011 16:14
не маю жодного стосунку до цього видання, окрім як читач, яких хоче отримувати свіжу, достовірну і цікаву інформацію про своє місто
Rebenok Показати IP 23 Листопада 2011 12:27
В мене була така цяця! )) Переживань ВИСТАЧАЛО !!
Той же читач Показати IP 23 Листопада 2011 17:23
Вибачаюсь за друге вторгнення, але не стримаюсь, щоб не навести один приклад. Так звана новина про те, що на цукровому заводу впав в бурякорізку чоловік і що там валяється половина його голови - це не новина, а жах. Тим не менше, на чужому горі топтались два дні, бо вона була винесена в "Топ 5 новин". Включіть канали після 11-ої, і побачите, що кругом тече кров. Хіба цього мало? До чого ми прийшли?! А коли зявилась публікація в блогах Тетяни Грішиної, де піднята архіактуальна тема про сьогоднішню журналістику, то вона швиденько вийшла за "куліси". Веду до того, що і читачі, і блогери, і редактор з його журналістами іноді "за деревами не бачать лісу". Є таке російське прислівя. Ще раз вибачаюсь за вторгнення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus