USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Танці від ректора та диплом Вінніку: понад тисяча випускників луцького «політеху» отримали дипломи. Фоторепортаж

13 Липня 2019 13:12
Дощ на початку свята не зіпсував настрій 1137 випускникам-бакалаврам Луцького національного університету, які отримали омріяні дипломи про закінчення університету. Та і саме свято вдалося на славу, адже впродовж дійства студенти танцювали на чолі з ректором, ходили по червоній доріжці, до того ж диплом бакалавра «політеху» отримав Олег Віннік.

Урочистості відбулися 13 липня на території Луцького НТУ.

До початку свята над луцьким «політехом» зійшлися хмари, і з неба полився дощ, однак, ніби на замовлення, початок свята та і все дійство пройшло для студентів без опадів, тож вони радо позували фотографам на червоній доріжці та отримували привітання від близьких.
Традиційно першим привітав випускників-бакалаврів ректор ЛНТУ Петро Савчук.

«Ось і настав довгоочікуваний день для тих, хто сьогодні має честь одягнути мантії та тримати у руках диплом, доводячи собі, батькам та країні, що вони успішні. Шановні наші випускники, сьогодні дійсно ваш день. Вдвічі приємніше, що левова частка серед випускників – студенти, які не лише з честю пройшли випробування в навчанні, але й отримали червоні дипломи. Безумовно навчання в ЛНТУ – це дійсно нелегке випробування, адже це технічний вуз. Я впевнений, що знання допоможуть бути вам успішними та конкурентними. Дякую вам, що ви були наполегливими та рішучими, і сьогодні ви маєте перемогу», – зазначив Петро Савчук та побажав випускникам успішно пройти конкурсні випробування в магістратуру.
Також вітали випускників і декани факультетів, які вручали дипломи бакалаврам, котрі мали честь пройти по червоній доріжці. До слова, диплом луцького «політеху» отримав майже однофамілець відомого українського співака Олега Винника випускник Олег Віннік.
Отримавши дипломи, студенти не поспішали іти святкувати, адже попереду їх очікував танцювальний флешмоб, до якого доєднався навіть ректор університету. А насамкінець випускники підкинули у небо академічні шапки.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
К.лучанин Показати IP 13 Липня 2019 13:59
Це лише перший рівень вищої освіти. Ще не стали спеціалістами і магістрами. Навчання ще попереду.Диплом Бакалавра - це пуста бумажка.Це ніби як незакінчена освіта. Для чого це шоу?
Otto до К.лучанин Показати IP 13 Липня 2019 15:16
Освітньо-кваліфікаційний рівень - спеціаліст ліквідований ще 2016 року. Сьогодні достатньо диплома бакалавра (так, перший рівень ВИЩОЇ ОСВІТИ і що...) для того щоб знайти роботу. Не всім потрібна магістрату, оскільки навіщо витрачати час, якщо різниця, грубо кажучи, у тому що більша начитка педагогічних дисциплін і все. Чогось кардинально нового, після 4 років бакалавра, в магістратурі немає. А показуха влаштовувалася для студентів, це їхнє свято.
К.лучанин до Otto Показати IP 13 Липня 2019 21:34
"Не всім потрібна магістрату, оскільки навіщо витрачати час" - так чого пертись у виш, є профтехучилища де дадуть навики практичної роботи і теоретично підготують. У нас вища освіта знівелювалась, рівень упав завдяки такому конвеєру. Я вже бачив на роботі таких "спеціалістів" яких ще треба було вчити. У нас вишів у 10 разів більше ніж у Великобританії! А толку? В Україні лише десяток престижних вузів , але і вони в світовому рейтингу займають місце після 100. І це ніби теж непогано, але не зовсім добре. Рейтинг закладу оцінють по тому наскільки затребувані ці випускники-специ роботодавцями і це є факт.
Студент до Otto Показати IP 13 Липня 2019 22:39
То значить можна не йти в магістратуру. Навіщо витрачати даремно гроші на те навчання, якщо бакалавру достатньо
Студентка до Студент Показати IP 22 Липня 2019 18:31
Не знаю, хто там витрачає гроші,особисто мені університет платить стипендію.
Не к.лучанин до К.лучанин Показати IP 13 Липня 2019 16:03
Недавно було *шоу * якоісь агенціі з продажу квартир-і тебе це не дивувало? а тут діти чогось уже добились у своєму житті! І це свято!!!
Опитний з 3-ма вищим Показати IP 13 Липня 2019 15:10
Шановні студенти, щоб ви довго не блукали, гайда гуртом на Кромберг енд Шуберт мотати проводку
Мирон Показати IP 13 Липня 2019 19:21
Ведуча - красуня!
Люди Показати IP 13 Липня 2019 22:44
І знову танці від ректора! Ото рівень!!! Прямо танцюрист якийсь!
Васильович до Люди Показати IP 14 Липня 2019 00:29
А як нічого більше не вмієш і не можеш робити? То хоч потанцювати треба та перед камерами попозувати
Їван Показати IP 13 Липня 2019 22:48
Слабак Савчук ! Його танцювальні па подібні на дригання якогось сибірського шамана в балдахіні монаха. От якби він повторив па танцювальної пари з 31 фото - ото тоді Савчук міг би назватися танцюристом. А так танцює, ніби йому шось заважає 1
Наталія до Їван Показати IP 14 Липня 2019 00:18
Та тож вже люди кепкують з того ректора. Хіба ж то рівень ректора ото робити з себе посміховисько з тими танцями. Краще б подумав про гідні умови для навчання студентів та про якість викладання. А то навіть пар не проводять, зате танцюють
Вася Показати IP 13 Липня 2019 23:05
Скажіть прізвище ведучої
Доктор Хлус до Вася Показати IP 13 Липня 2019 23:45
манька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus