USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Тариф на електроенергію продовжили на місяць

25 Березня 2021 14:20
В Україні до травня продовжили дію фіксованої ціни на електроенергію в розмірі 1,68 гривні за кВт-год.

Відповідна постанова опублікована на урядовому порталі, передає Кореспондент.

Так, крім побутових споживачів, фіксована ціна також застосовується для низки споживачів, а саме в гуртожитках, які розраховуються за ресурс за загальним лічильником в рамках побутових потреб, без урахування фахової та господарської діяльності, а також в багатоквартирних житлових будинках, в тому числі гуртожитках, на технічні цілі (наприклад, роботу котелень, ліфтів, освітлення дворів).

Скористатися фіксованим тарифом зможуть також дачні та дачно-будівельні кооперативи, садові товариства, гаражно-будівельні кооперативи на технічні цілі та освітлення території.

Крім того, Кабмін відніс до категорії споживачів, які отримують електрику за фіксованою ціною, юридичних осіб - власників житла для внутрішньо переміщених осіб і релігійні організації для задоволення комунально-побутових потреб.

Раніше Кабінет міністрів дозволив державне регулювання ціни на електроенергію в Україні. Міненерго пояснило підвищення цін на електрику тим, що це допомогло уникнути стрімкого зростання цін з січня.

Нагадаємо, з 1 січня в Україні скасували пільгові тарифи на електрику, в тому числі і за перші 100 кВт-год.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus