USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Таврія» -«Волинь». Історія протистоянь

21 Квітня 2013 11:44
Матчі між сімферопольцями та лучанами останніми роками набули принципового характеру.

Гра 25 туру чемпіонату України з футболу у Прем’єр лізі обіцяє бути знову безкомпромісною, - пише сайт ФК «Волинь».

Обидві команди наразі продовжують переживати нелегкі часи, й приблизно не демонструючи гри, на яку здатні. Тому доводити їм є що: «Волинь» взагалі набрала у цьому році тільки один заліковий бал, а «Таврія» хоч і заробила сім очок, але позбудеться трьох балів згідно із рішенням КДК ФФУ.

Цей матч буде другим в історії очних протистояньколишніх партнерів на полі та колег на тренерському містку київського «Динамо» – Анатолія Демяненка та Олега Лужного. Вперше вони зустрілися один проти одного на чолі «Волині» і «Таврії» у вересні минулого року. Тоді у Луцьку «Волинь» дуже неочікувано та прикро програла «Таврії» 0:1 після пострілу Назаренка вже на 5 хвилині.

І «Волинь», і «Таврія» на тижні відіграли матчі Кубка України. Із однаковим неуспіхом, до речі. Але якщо лучани поступилися «Дніпру» у 90-хвилинному матчі, то сімферопольці відіграли 120-хвилинний трилер у Севастополі та ще й невдало били пенальті. Разом з тим, на боці господарів довга мандрівка «Волині» до Криму… Стосовно дискваліфікованих, то в господарів таких немає, а у «Волині» залишився досиджувати покарання за вісім жовтих карток Занєв. Доліковуються Бікфалві й Скоба. У «Таврії» все ще в лазареті Калініченко.
Загальна статистична перевага на боці перших чемпіонів України – із 21 матчу вони виграли 9 разів, програли «волинянам» шість матчів, у ще шести зафіксовано нічию. До слова, в останні два сезони команди переважно ділили очки. У 2010/2011рр. − 0:0 та 2:2, 2011/2012 − 1:0 та 2:2 (взагалі, у чотирьох із семи останніх матчів суперників фіксувався нічийний рахунок, причому двічі із рахунком 2:2).

Нагадаємо команди на поле у Сімферополі вийдуть о 13:30, сьогодні, 21-ого квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
maxim.maryanchyk Показати IP 21 Квітня 2013 11:47
Якщо сьогодні Волинь програє,значить це вже не команда. :с
луцьк до maxim.maryanchyk Показати IP 21 Квітня 2013 11:52
Ти тільки це зрозумів? Фізрук не вміє мотивувати футболістів. ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-КИІВ.
СВС Показати IP 21 Квітня 2013 12:01
Будем разбератся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus