USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Таємниці Струмівки: чому передмістя приваблює лучан*

3 Жовтня 2018 12:20
Усе більше багатих і відомих людей переїжджають у приміське село Струмівку. Хто має велику сім‘ю, зводить особняк. А молоді родини чи пенсіонери обирають комфортні квартири у новобудовах. Новосели з подивом зауважують, що їхніми сусідами виявляються депутати, топ-менеджери, власники бізнесу. А ці люди добре розуміють,що таке якісне житло!

Чим же приваблює лучан Струмівка? Чим вона виграє на фоні обласного центру? Щоб отримати інформацію з перших уст, вирішили поспілкуватися з місцевими мешканцями. І ось що почули.

Петро Васильович, 67 років: «Переїхати у Струмівку нам із дружиною запропонували діти. Ми жили у тісній «хрущовці» неподалік Старого ринку. У під’їзді вічно галасували молодіжні компанії, а в дворі паркували автівки всі, кому заманеться. А тут – спокій і умиротворення. На рибалку ходжу до річечки, що біля будинку. Увечері з дружиною гуляємо у дворі, вдихаючи цілющий аромат хвої. Поліклініка, храм і крамниця – поряд. Що нам, пенсіонерам, ще треба?»

Аліна, 25 років, молода мама: «Ми з чоловіком ще до одруження вирішили, що будемо жити окремо від батьків. Тому сказали їм: весілля не треба. Гроші, які планували витратити на забаву, віддайте на квартиру. Звісно, ми мали і свої заощадження, бо обоє їздили на заробітки. Коли обговорювали варіанти, де хочемо жити, обрали Струмівку. І жодного разу не пошкодували. Тут ніколи нема перебоїв із водою чи електрикою. Донька удень спокійно спить на балконі, адже у дворі – тиша і спокій. А повітря чисте, аж дзвенить. Великий плюс, що будинок під постійною охороною і випадкові люди сюди не зайдуть. А ще для нас важливо, що поряд є дитсадок і гімназія».
Назар, 30 років, менеджер приватної фірми: «Придбати квартиру у ЖК «Сімейна фортеця» мені порадив колега. Я скептично сприйняв його слова, бо ніколи не хотів жити у селі. Але коли побував тут у гостях, змінив свою точку зору. Квартира в новобудові, все зроблено по-сучасному і на совість. Вранці бігаю на свіжому повітрі, увечері катаюся на велосипеді. А у вихідні запрошую друзів і ми собі організовуємо пікнік у дворі».
Наталка, 35 років, юрист: «Чесно кажучи, цю квартиру для нас обрали діти. Тут живуть кілька однокласників нашого сина. Щоразу, повертаючись від них, син розхвалював, як прекрасно жити у Струмівці. Якось взяв із собою у гості доньку. Повернувшись додому, діти категорично заявили: «Переїджаємо у «Сімейну фортецю». Там можна займатися спортом на стадіоні, гратися у дворі. І нарешті ви купите нам собаку, адже там так багато місця!». Ми з чоловіком заради інтересу поїхали подивитися, що так рекламують наші діти. І зрозуміли, що вони не помиляються. Тим паче, що у нас є власне авто, а до міста на роботу їхати 15 хвилин. Тут ми самі собі господарі і вирішуємо, коли увімкнути опалення. Діти ростуть самостійними, бо ми з чоловіком допізна на роботі, а вони вигулюють собаку і роблять закупи у крамниці. Ми жодного разу не пошкодували, що переїхали в Струмівку».
До речі, у Струмівці активно веде будівництво компанія ВолиньНафтоБуд із Києва.

Європейські привілеї доступні і для простих людей. Як нам підказали в відділі продажу, (066-104-04-04) найдешевша квартира коштує трохи більше $13 тис. Ось це діловий підхід!!! Коли справжні цінності у вигляді добрих сусідів, чистого повітря і прекрасного виду з вікна доступні не тільки багатіям і олігархам!

Отож, купити квартиру в Луцьку чи у передмісті обласного центру – вибір за вами!

В будь-якому випадку, таке серйозне рішення краще приймати після дзвінка у відділ продажу ЖК «Сімейна Фортеця» (066) 104-04-04.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus