USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Техніка для «Луцьктепла», реставрація дверей та ремонтні роботи: ухвалили зміни до бюджету Луцька

26 Червня 2019 13:39
Низку змін до міського бюджету ухвалили депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 58-ї сесії Луцької міськради 26 червня.

Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, отримують субвенцію у розмірі 1,677 мільйона гривень на підвищення якості освіти, іншу субвенцію в розмірі 401,811 тисячі – на капремонт приміщень поліційних станцій (пунктів охорони громадського порядку). У зв’язку з монетизацією пільг та субсидій знімають 113 мільйонів, виділених раніше з держбюджету.

Окрім того, 199 тисяч спрямують на підсилення колон у ВПУ №9, 100 тисяч – на підтримку КП «Ласка», перерозподілять 75 тисяч департаменту ЖКГ на реставрацію автентичних вікон та дверей, 135 тисяч – департаменту сім’ї, молоді та спорту на придбання професійного килима з помостом для ДЮСШ №3, управлінню освіти спрямують 60 тисяч на встановлення лавок для запасних гравців на стадіоні на Вересневому, 100 тисяч спрямують департаменту соціальної політики на лікування дитини.

Зменшать витрати на сміттєсортувальну лінію на 2,409 мільйона і повернуть ці кошти на капремонт доріг. На 179 тисяч збільшать видатки на видалення повалених дерев у прибережній смузі Стиру, 500 тисяч спрямують КП «Луцькводоканал» на відновлення потужності водозаборів, також розподілять кошти депутатського фонду.

Депутат Ігор Поліщук запропонував внести декілька змін до проекту рішення. Так, критичною є ситуація з екскаваторами на ДКП «Луцьктепло», де техніка вийшла з ладу. Отже, він пропонував виділити 1,5 мільйона з резервного фонду на придбання екскаваторів. Ще 85 тисяч депутат пропонував виділити на здійснення ремонту спальні в ДНЗ №14, де батьки вже зібрали кошти, необхідні для співфінансування.

Депутати підтримали проект бюджету з пропонованими змінами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus