USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Міськрада ухвалила зміни до бюджету Луцька

29 Квітня 2015 16:30
Допомога родинам загиблих героїв, кошти на планшети для виконкому, співпрацю з містами-партнерами та переселення ведмедів у зоопарку: проект рішення про зміни до бюджету Луцька на 2015 рік ухвалили депутати міськради.

Про пропоновані зміни до проекту міського бюджету під час 73-ї сесії міськради 29 квітня розповіла начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова.

Так, пропонується збільшити видатки загального фонду бюджету міста департаменту соціальної політики на суму 400 тисяч гривень (за рахунок субвенції з обласного бюджету) для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України.

Також планують збільшити доходи загального фонду бюджету міста в сумі 994 000 гривень за рахунок субвенції з державного бюджету та збільшити видатки загального фонду бюджету міста виконавчому комітету на надання фінансової підтримки для часткового фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які до 2015 року отримували підтримку з Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в сумі 994 тисячі гривень.

Пропонували спрямувати вільний залишок бюджетних коштів за станом на 01.01.2015 року по загальному фонду бюджету міста в сумі 607 700 гривень:

- виконавчому комітету на реалізацію Програми фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення у місті Луцьку на 2015 рік в сумі 215 000 гривень: на забезпечення співпраці з містами Кузнецовськ, Волноваха, організацію обмінних візитів – 45 000 гривень, оплату поминальних обідів за загиблими воїнами – 90 000 гривень, оплату ритуальних послуг – 80 000 гривень; для придбання матеріалів з метою забезпечення безпечного відпочинку громадян міста в літній період – 6 000 гривень;

- управлінню культури для КП «Луцький зоопарк» для переселення ведмедів у нові вольєри та звільнення існуючих приміщень для будівництва ведмежого містечка (виклик та робота ветеринарних лікарів для знерухомлення тварин) в сумі 40 000 гривень;

- департаменту соціальної політики для оплати праці особам, залученим на громадські роботи з міського центру зайнятості для надання консультацій щодо правильності заповнення заяв та декларацій (співфінансування з центром зайнятості) в сумі 11 700 гривень;

- для передачі до бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста на проведення капітальних видатків в сумі 335 000 гривень.

Деякі пункти пояснювальної записки до проекту рішення викликали запитання у депутатів. Так, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук запитав, про придбання якої техніки для виконкому на суму 99 900 гривень йдеться. Також він просив пояснити пункт про 45 тисяч гривень на забезпечення співпраці з містами Волноваха та Кузнецовськ.

Лілія Єлова відповіла, що йдеться про купівлю планшетів. Щодо співпраці з іншими містами, ці кошти передбачені на 5 запланованих візитів депутатів та чиновників міськради у Кузнецовська та на прийом дітей із Волновахи влітку.

Міський голова Микола Романюк запевнив, що кошти міського бюджету не витрачали на поїздку луцької делегації у Волноваху, кошти витрачалися на харчування дітей з Волновахи, які мешкали в родинах лучан.

Депутати підтримали проект рішення про внесення змін до міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus