USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Тепер йому назавжди 57: на Волині в останню путь провели воїна Олександра Догойду

18 Серпня 2022 07:33
У Турійській громаді попрощалися із загиблим воїном Олександром Догойдою.

Про це повідомили у Турійській громаді.

«Засумував серпень... Тихою журбою сповнилися серця турійчан. Звістка про загибель нашого земляка Олександра Догойди, яка надійшла третього серпня від побратимів по духу і зброї, чорним крилом смутку накрила Турійщину. Ворожа куля обірвала життя турійчанина у важкому бою на Донеччині. Тепер йому назавжди 57... Два тижні очікувань – і наш Герой повернувся на рідну землю...

А сьогодні провести Воїна, ім’я якого назавжди буде вписане в історію вільної і незалежної України, зійшлися та з’їхалися родина, земляки, побратими – усі, хто знав і поважав Олександра – людину щирої душі, гарного господаря і сім’янина, привітного колегу і сусіда, справжнього патріота та доблесного Воїна.

Від рідного дому до місця земного спочинку вулицями рідного селища військові на плечах несли загиблого воїна під звуки духового оркестру. За душу Олександра підносилися молитви. Чин поховання у Свято-Троїцькому храмі звершив митрофорний протоієрей о. Миколай спільно з духовенством деканату.

Поховали Олександра Догойду з військовими почестями. У мить прощання для Героя прозвучав Державний Гімн України та військовий салют», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus