USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Тепла іграшка надії»: на Волині стартував благодійний продаж ялинкових прикрас

3 Грудня 2021 08:44
Новорічні прикраси з фетру, до створення яких у рамках благодійної акції «Тепла іграшка надії» долучилися сотні людей, продають на онлайн-ярмарку.

Про це повідомляють організатори благодійної акції – команда Фонду боротьби з раком.

Координаторка благодійної акції Анна Єкименко-Поліщук розповіла, що цьогоріч майстрині, учні і вчителі шкіл, вихованці та вихователі дитсадків, працівники різноманітних колективів і просто небайдужі до доброї справи люди нашили понад тисячу ялинкових прикрас з фетру та передали їх організаторам акції для продажу.
Тож усі охочі за символічну ціну (від 25 гривень) можуть купити новорічні сувеніри для себе, рідних чи колег. Іграшки можна купувати окремо або наборами. Компанії та організації можуть придбати іграшки для корпоративних ялинок.

Кожен, хто купує іграшки, спрямовує кошти за придбання на Фонд боротьби з раком.
Керівниця благодійної організації Марія Адамчук-Коротицька розповіла, що цьогоріч «Тепла іграшка надії» – основний проєкт в рамках кампанії «Фандрейзимо задля підтримки жіночого здоров’я», яку втілюють за фінансової підтримки фонду Zagoriy Foundation. У рамках цієї кампанії Фонд має намір зібрати 500 000 гривень на боротьбу з раком шийки матки серед жіночого населення Волині й довести, що смертність від цієї недуги можна зменшити в рази завдяки ранньому виявленню. Зокрема за ці кошти влаштують 120 виїзних обстежень у найвіддаленіших селах області й оглянуть приблизно 7000 жінок. Для кожної з них обстеження буде безплатним.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Єгор Показати IP 3 Грудня 2021 09:44
А де придбати можна?????? Особисто мене зацікавило все!! ДАЙТЕ КОНТАКТИ
Ірина до Дід Єгор Показати IP 3 Грудня 2021 10:49
https://www.facebook.com/groups/351785481613003 тут усі дані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus