USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Тіло 22-річного хлопця знайшла волинянка в себе на городі. Подробиці

22 Лютого 2018 12:16
У селі Лежниця, що знаходиться за 8 км від Нововолинська, знайшли тіло молодика. Ним виявився Станіслав Кузбаков, який пішов з дому та не повернувся.

Про подробиці повідомляє БУГ.

Нагадаємо, Станіслав пішов із дому у Нововолинську 9 лютого близько 17:00, куди - не повідомив. При собі мав лише невеликий рюкзак. Хлопця шукали два тижні. Його розшукувала поліція, до пошуків долучилися студенти і викладачі Нововолинського електромеханічного коледжу, де раніше навчався Стас. 14-го лютого вони об’їхали всі дачні масиви в районі, навколишні ліси і села.

Сьогодні вранці ЗМІ повідомили, що молодого волинянина знайшли мешканці села Лежниця повішеним на дереві за житловими будинками.

Як розповів начальник Іваничівського відділу поліції Ігор Дорохольський, о 8:08 місцева жителька Лежниці зателефонувала в поліцію та розповіла, що на своїй земельній ділянці виявила повішене тіло.

Жінка йшла за водою до криниці та на черешні побачила повішеного чоловіка. Каже, що з вечора нічого не помічала.

“Судово-медичний експерт оглянув тіло та слідів насильницької смерті не виявив. Після розтину знатимемо час смерті. Слідчі порушили провадження у справі”, – повідомив Дорохольський.

Сестра хлопця розповідала, що він за два дні до зникнення приїхав із Росії, був там на заробітках. З дому пішов без телефону та документів. Видалив усі контакти з мобільного та профілі із соцмереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вася Показати IP 22 Лютого 2018 13:39
Нашо писати такі новини? Повісився та й повісився, то ж ніхто спеціально не скрутив і не засунув його на те дерево
Лучанин до Вася Показати IP 22 Лютого 2018 14:07
Для нагнітання депресії на населення. Схоже на жовту пресу
Психолог Показати IP 22 Лютого 2018 14:32
Молоді і здорові хлопці простот так не вішаються, тобто не вчиняють суєцид, у таких випадках завжди є хтось винен, або це вбивство, зімітоване під самогубство або це доведення до самогубства, що також є кримінальним злочиним. А журналісти МОЛОДЦІ, що висвітлюють такі події, аби нашій правоохоронній системі було важче все списати на самогобство або нещасний випадок!!! А НАВІІЩО "ПАРИТИСЬ", ТО В НИХ ЖІНКА ПОМЕРЛА ВПАВШИ З ВИСОТИ 0 СМ. ТО ЧОЛОВІК ЗАХЛИБНУВСЯ В ПІСОЧНИЦІ....
Євробидло до Психолог Показати IP 22 Лютого 2018 15:03
Х*ровий з тебе психолог
ООО до Євробидло Показати IP 22 Лютого 2018 16:46
ТИ НЕ ПРОСТО БИ*ЛО, ТИ АБО МЕНТ-НЕ *ОРОБОК АБО ПРИЧЕТНИЙ
Євробидло до ООО Показати IP 22 Лютого 2018 17:12
Я простий читач новин, і тупо нерозумію суті цієї статті. Щодня люди вішаються, стреляються чи кидаються під потяг - то що, з цієї категорії випадків формувати основну сітку новин?
Віца до Євробидло Показати IP 22 Лютого 2018 18:27
Справа у тому, що хлопець зник 9 лютого, а повішаним найшли тільки сьогодні, адже зі ствердження жінки, вчора вона там нічого не бачила. Постає питання чого хлопець бродив стільки днів, і як його не помітили, адже десятки людей його шукали
Лучанин до Віца Показати IP 22 Лютого 2018 23:50
Хлопець вже вам не скаже чому він бродив стільки днів...на жаль!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus