USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Тіло заховали в мішку: на Херсонщині знайшли зниклу 7-річну дівчинку

11 Березня 2021 16:04
Семирічну Марійку Борисову, яка зникла 7 березня в селі Щасливе Олешківського району на Херсонщині, знайшли мертвою вдень 11 березня. Тіло дитини було заховано в мішку в хліві, який не раз перевіряли під час пошуків.

Про трагічну звістку OBOZREVATEL стало відомо від місцевих жителів. Інформацію згодом офіційно підтвердили в поліції Херсонської області

«Сьогодні під час повторного огляду території населеного пункту поліцейські виявили в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь труп зниклої дівчини. Наразі встановлюється причина смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають», – йдеться у повідомленні поліції.

«Знайшли на території села Щасливе, де вона й жила. Зараз там проводиться упізнання, працюють криміналісти й слідчі», – зазначили співрозмовники.
7-річна школярка Марія Борисова зникла 7 березня в селі Щасливе Олешківського району Херсонської області, повідомляє УНІАН.

Те, що дитини довго не має в полі зору, помітила мати у неділю ввечері. Спочатку батьки шукали дитину самотужки, а потім звернулися до поліції. До пошуків залучили кінологів та кілька волонтерських загонів.

Правоохоронці розглядали кілька версій події. Вони не виключають, що дівчинка могла сама втекти з дому і що її могли викрасти. При цьому станом на 10 березня у поліції не було ніяких зачіпок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus