USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тіна Кароль співатиме для лучан про справжню любов

8 Березня 2020 17:11
Народна артистка України Тіна Кароль дасть два концерти у Луцьку. Виступи відбудуться 16 березня о 17:00 та о 20:00.

Концертна програма Тіни Кароль – це симбіоз жіночих історій, виражених в піснях і танцювальних постановок в стилі modern and contemporary.

«Багатогранність жінки – це втілення єдності і боротьби протилежностей. Ми любимо і ненавидимо, ми ображаємося і прощаємо, втрачаємо надію і знову свято віримо. Цей концерт про те, якою різною може бути любов. Я заспіваю про те, що справжня любов ніколи не перестає, а продовжує бути, жити, творити і радувати», – говорить співачка.

Квитки на виступи можна придбати у касі Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, в РЦ «Промінь» або за посиланням: https://lutsk.karabas.com/ua/tina-karol-25

Організатор події: Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus