USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У місці, де зродилася УПА на Волині, відзначили День Незалежності. Там побувала й Тіна Кароль

25 Серпня 2022 12:06
На території «Історико-культурного комплексу» Вовчак-Волинська Січ», що на Ковельщині, відбулись урочистості з нагоди 31-ї річниці Незалежності України.

Про це повідомили у Волинській обласній раді.

Участь у них взяло керівництво області й району, депутати, очільники територіальних громад Ковельщини, військовослужбовці та громадськість.

Під супровід повстанських пісень учасники урочистою ходою пройшли до могил загиблих воїнів УПА. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих бійців УПА та сучасних Героїв. Священики ПЦУ відслужили панахиду за загиблими воїнами, що в різні періоди історії виборювали свободу України. До підніжжя пам’ятного знаку борцям за незалежність поклали квіти.
До патріотичних заходів в урочищі Вовчак приєдналася і народна артистка України Тіна Кароль. Спільно з нею присутні виконали Гімн України.

Читати ще: Перехопили на дорозі: у Володимирі помітили українську співачку Тіну Кароль
«Це місце сили, місце повстанського духу. Саме тут був найкращий вишкіл для борців за вільну, незалежну та нескорену України. Я переконаний, що усі ми надихнемось цим духом свободи, звитяги та мужності, аби подолати ворога, що знову ступив на нашу землю», – наголосив голова Волиньради Григорій Недопад.

З нагоди Дня Незалежності від керівництва області та району отримала низка посадовців, військовиків, а також трудові колективи, релігійні громади, волонтери та активісти.
Учасники заходу також долучилися до збору коштів на безпілотники для ЗСУ в рамках глобальної ініціативи Президента України UNITED24.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пізно щось Показати IP 25 Серпня 2022 15:42
Кароль згадала хто вона?!Ага,запізно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus