USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тюльпани, верба та вишиванки: як лучани голосували. Фоторепортаж

21 Квітня 2019 21:09
21 квітня 2019 року – надзвичайно важливий і святковий день, адже сьогодні українці обирають долю держави на найближчі п’ять років. Попри те, що цьогорічної неділі українські католики святкують Великдень, а православні християни - Вербну Неділю, перед або ж після служби у храмах свідомі громадяни поспішили здійснити власне волевиявлення – обрати одного з поміж двох кандидатів на пост Президента України.

Так, о 8:00 на території всієї України розпочали свою роботу виборчі дільниці. А о 20:00 члени ДВК приступили до підрахунку голосів.

Тож, уже зовсім скоро стане відомо, хто ж очолить Україну наступні п’ять років.

А тим часом до уваги читачів Інформаційного агенства Волинські Новини – фоторепортаж із однієї з найбільших виборчих дільниць Луцька. Сьогодні лучани виконували свій громадянський обов'язок із освяченою вербою в руках, приносили членам ДВК квіти, а також голосували разом із найменшими «виборцями».

За станом на 20:00 годину на виборчій дільниці №071086 проголосувало 1625 лучан, що становить 69.6% від загальної кількості виборців. Наразі члени ДВК підраховують голоси.
Вікторія Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus