USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ткачук і Яручик вітали дітей з Днем знань. ФОТО

1 Вересня 2011 14:43
На Свято першого дзвоника 1 вересня депутати Луцької міської ради Євгеній Ткачук та Микола Яручик відвідали три школи, аби привітати учнів з початком навчального року та вручити подарунки.
Микола Яручик розповів, що разом з колегою вирішив допомагати тим школам, які розташовані на тих виборчих округах, на яких ці депутати у жовтні минулого року виграли вибори.
Луцька гімназія №14, яка розміщена на вулиці Черняховського, цьогоріч прийняла 122 учнів-першокласників. Як розповіла директор навчального закладу Марія Кардаш, загалом у школі навчається 931 учень, а також 206 дошкільнят віком від 3 до 5 років.
На свято Першого дзвоника за сприяння Євгенія Ткачука та Миколи Яручика заклад отримав у подарунок телефон-факс. Вручав приз помічник депутата Яручика Юрій Безпятко.
Кращий клас молодшої ланки луцької школи- технічного ліцею № 24 в подарунок отримав туристичну путівку у духовно-меморіальний комплекс «Козацькі Могили».
«Акцію започаткував підприємець Ткачук у минулому році. Тоді діти їздили в музей під відкритим небом у село Рокині Волинської області. Цього року, коли до акції долучився і підприємець Яручик, кращий клас за результатами навчального року 2010-2011 отримав в подарунок путівку до Берестечка і Пляшевої», - розповіла директор навчального закладу Юлія Гринчук.
Відтак, 40 дітей, що відзначилися у спортивних та інтелектуальних змаганнях поїдуть безкоштовно на екскурсію вже у вересні цього року. Окрім цього, школа також отримала в подарунок факс для роботи.
ЗОШ №20, яку також відвідали депутати-підприємці, отримала подарунок - лазерний принтер. Крім того, нагорода дісталася і кращій учениці школи. Приз в 1000 гривень за сумлінне навчання та наукові успіхи отримала десятикласниця Юлія Кривіцька.
«Ми просили, аби адміністрація школи враховувала не лише розумові здібності учня, а й матеріальну потребу сім’ї у коштах, аби це дійсно була допомога. Крім того, для інших учнів така нагорода стане стимулом для успішного навчання», - каже депутат Євгеній Ткачук.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Інна Показати IP 1 Вересня 2011 15:01
Які ми добрі. Той Яручик як його кіт
Black_angel Показати IP 1 Вересня 2011 15:02
От 14 гімназія в нас найбідніша...Їй дійсно потрібна допомога, бо ж сама дирекцію збираючи шалені кошти з батьків не справляється...
Sergiyua Показати IP 1 Вересня 2011 15:07
Помилка в адресі "Луцька гімназія №14, яка розміщена на вулиці Станіславського". Насправді на Станіславського знаходиться школа №24.
мама Показати IP 1 Вересня 2011 15:22
Яручик молодець!!! Це вам не губернатор з кавоваркою для дискозалу в *елітній* школі!!!
простолюдин Показати IP 1 Вересня 2011 16:53
Ох які благодійники наші!Черговий дешевий піар!Чим ви Коля-депутате та клімчуки займаєтесь протягом року? Ваш прямий обов'язок дбати про фінансування шкіл. Скільки грошей отримали школи Луцька з держбюджету.Я вам скажу 0.00грн.Школи Донеччини мільйони. Вітя дирехтор НВК №9 грошики з батьків у розмірі 40грн. з дитини в місяць справно збирає,а куди йдуть на диско-зал!Маразм дітям немає де фіз.вих. займатися майданик асфальтований після революції з вибоїнами. Якби царь Бориска трошки фейс порихтував на тому майданчику та вставив би пістона Віті ото був би толк.А не дарував цих непотрібних подарунків з барського плеча!
бюджетник Показати IP 1 Вересня 2011 18:02
А якби тобі, бля, хто пістона вставив в одне місце? Мать твою в тарабан! За такими, як Яручик, майбутнє. А ти що зробив людям? Думаєш, що бюджет, як презерватив, можна роздувати!
Лучанка Показати IP 1 Вересня 2011 18:40
Нарешті хтось і 14 гімназію запримітив!!! нічим не гірша 1 та 21, нічим!!! А ось 24 бажає кращого, безумовно:), а 20 середня така собі,звичайна школа, але я рада за 14 гімназію, там дійсно є достойні діти, та вчитель більш-менш намагаються доступно, гарно та з розумом викладати предмети, там доволі мало "пустоголових" дітей та учнів, школа серйозна, не дарма ж є гімназією, рада, що їй приділили увагу!!!
Леся Показати IP 1 Вересня 2011 19:35
Які ми добрі...
Ярик Показати IP 1 Вересня 2011 22:13
Невже Сосновський поділився японськими грошима на благодійність Ткачуку?
... Показати IP 2 Вересня 2011 00:13
Вроді претензій нема, поки не шкодуємо за Яручика
УМ Показати IP 2 Вересня 2011 11:10
Ткачук готуєтся іти в нардепи по Луцькому округу.... Але ще ж закон не прийняли, може таке бути що мажоритарки не буде... І що????
КаЛьОк Показати IP 2 Вересня 2011 11:16
Я от просто в глибокому здивуванні, які в нас в Луцьку депутати, а ще цікавіше, що подають нам журналісти?????????))))Подарували факс)))путівку в Берестечко))Принтер)))Зробити собі піар за 5 тис грн...Дорогі Лучани, уважно вдивіться в ці "добрі очі". При такиц цифрах, це взагалі позор піаритись. Якщо Ви серйозні комерси так пошліть на навчання за кордон кращого учня чи поставте новий спортзал у школі. Піжони, ще на Клима бруд сиплять, а він то в цьому році рекордні гроші на освіту вибив. Благодійники)))
Клім до КаЛьОк Показати IP 2 Вересня 2011 16:23
А що зробив ти??? )
Zair Показати IP 13 Вересня 2011 14:06
Ткачука син в перший клас 14 гімназії пішов от він і подарував телефон-факс, щоб оцінки додому по факсу скидали.... Ой, не смішіть людей цими "презентами" рідній школі!!! Ганьба!
мама Показати IP 15 Вересня 2011 09:13
а от у мене виникає запитання до агресивно налаштованих - це правда, що писати і говорити легше ніж щось зробити? ))) той хто нічого не робить тільки критикувати і може. А від імені всіх батьків подякувати хочеться за підтримку як фінансову так і моральну. Вам смішно з факсів? а мені не смішно з проплаченої поїздки (нехай навіть і у Берестечко). Похздкою були нагороджені учні які вибороли перше місце у конкурсі кращого класу. Це неоціненно коли дитині дають стимул бути кращим. Дякую благодійникам! Усі б такими були

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus