USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трагедія біля укриття в Києві: місто надасть матеріальну допомогу сім’ям загиблих

9 Червня 2023 10:54
Влада Києва надасть матеріальну допомогу сім’ям загиблих та власникам житла в Деснянському районі, пошкодженого внаслідок ворожої атаки 1 червня.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда, повідомляють у пресслужбі.

«Місто надасть матеріальну допомогу сім’ям загиблих та власникам житла в Деснянському районі, пошкодженого внаслідок ворожої атаки 1 червня. Кошти виділять через міську цільову програму «Турбота. Назустріч киянам» на 2022-2024 роки», – зазначила Марина Хонда.

Усі необхідні документи вже готує управління соціального захисту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

Читати ще: ДСНС з Нацполіцією проводитимуть перевірки доступності бомбосховищ по всій Україні

Також місто надає матеріальну допомогу сім'ям загиблих у Деснянському районі, які опинилися у скрутних життєвих обставинах (сім’ї без годувальника, одинокі люди похилого віку).

Нагадаємо, 1 червня біля укриття в Деснянському районі столиці загинули троє людей (дві жінки та дитина), які під час ракетного обстрілу не змогли сховатися через зачинені двері бомбосховища. Поліція Києва повідомила про підозру чотирьом затриманим. Їм інкримінують службову недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки та залишення у небезпеці, що спричинило смерть осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МАКС Показати IP 9 Червня 2023 11:21
А куди ж поділись виділені 9 млрд гривень з бюджету в 2022 році на ремонт та відновлення бомбосховищ в м. Київ ? Просто вони думають що війна все зпише от і все

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus