USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трамп дозволив опублікувати запис телефонної розмови із Зеленським

24 Вересня 2019 22:12
Президент США Дональд Трамп заявив, що дозволив опублікувати повну і невідредаговану версію його липневої телефонної розмови із президентом Володимиром Зеленським.

Про це він написав у Twitter.

«Я дозволив завтра опублікувати повну, повністю розсекречену і невідредаговану стенограму моєї розмови з президентом України Зеленським. Ви побачите, що це був дуже доброзичливий і абсолютно доречний дзвінок. Ніякого тиску і, на відміну від історії з Джо Байденом і його сином, ніякої послуги за послугу», — написав він.
Трамп знову звинуватив демократів у «полюванні на відьом» через ситуацію навколо розмови із Зеленським.

Нагадаємо, колишній віцепрезидент США та один із кандидатів на посаду президента від Демократичної партії Джо Байден закликав провести розслідування щодо можливого тиску чинного глави держави Дональда Трампа на українського колегу Володимира Зеленського. Йдеться про телефонну розмову, в якій президент Трамп нібито наполягав на тому, щоб його український колега вплинув на розслідування справи Байдена і його сина. Кандидат у президенти переконаний, що Трамп зловживає владою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Вересня 2019 07:15
Зеленского поставили в раскоряку ..либо он с Трампом и сливает компромат на Байдена , либо он с Байденом и тогда становится врагом президента АМерики ...)
Хм Показати IP 25 Вересня 2019 10:11
А пофіг на те, щоб стати ворогом такого президента Америки, яким є Трамп. Сьогодні розпочато процедуру його імпічменту. Вперше за всю історію США! Туди йому і дорога! Корисна любов до Росії, повинна бути наказана!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus