USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Трамп пропустить президентські дебати республіканців, бо «його й так знають»

21 Серпня 2023 13:07
Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що пропустить перші дебати між кандидатами від Республіканської партії. Вони відбудуться цього тижня.

Про це пише Associated Press.

Трамп додав, що американський народ добре знає його, і він не має потреби в публічних суперечках зі своїми суперниками. У власній соцмережі Truth Social він написав, що був «рекордно успішним» президентом.

«Тому я не беру участі в передвиборчих дебатах!» – додав Трамп великими літерами.

Прессекретар експрезидента не уточнив, чи Трамп планує пропустити всі первинні дебати, чи лише ті, які наразі заплановані.

Під час своєї передвиборчої кампанії 2016 року Трамп також вирішив відмовитися від останніх праймеріз Республіканської партії і натомість провів власний телемарафон в Айові, ціллю якого назвав збір коштів для ветеранів.

У 2020 році Трамп відмовився від участі у других загальних дебатах проти Джо Байдена. Тоді Комісія з президентських дебатів пропонувала провести їх онлайн через те, що Трамп хворів на коронавірус. Але експрезидент сказав, що дебатуватиме лише на сцені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus