USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп понизив Манафорта, якого підозрюють у зв'язку з Партією регіонів

17 Серпня 2016 15:58
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп перетасував керівництво своєї передвиборчої кампанії, внаслідок чого керівник штабу Пол Манафорт частково втратить свій вплив.

Про це у середу пише Українська правда з посиланням на The New York Times.

Видання нагадало, що зараз Манафорт перебуває у центрі уваги через дані "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, згідно з якими, він отримав від неї 12,7 мільйона доларів необлікованих виплат за період з 2007 по 2012 роки.

Газета назвала ПР проросійською політичною партією. Також стало відомо, що після недавнього звернення самого Трампа до російських хакерів з закликом зламати пошту свого суперника Хілларі Клінтон, він намагається повернутися до більш спокійної риторики. До слова, глава передвиборчого штабу Хілларі Клінтон, Роббі Мук заявив, що передвиборчий штаб Дональда Трампа зобов'язаний розкрити інформацію про свої зв'язки з проросійськими силами.

Як відомо, НАБУ підтвердило перебування імені Манафорта в списках "чорної бухгалтерії" ПР, згідно з якими він отримав 12,7 мільйона доларів. Наразі за цією справою ведеться розслідування.

Згідно з повідомленням, Трамп найняв у свою команду керівника інтернет-видання Breitbart News Стівена Беннона, який стане виконавчим директором кампанії, а також перевів свого головного радника Келліенн Конвей на посаду менеджера кампанії.

Видання додає, що Манафорт збереже свою посаду, але на фоні вищезгаданих змін його функції будуть обмежені.

Своєю чергою Конвей у короткому інтерв'ю запевнила, що мова йде лише про посилення кампанії і Манафорт свою роль збереже.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus