USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Трамп скасував візит до Польщі, де планував зустрітися із Зеленським

30 Серпня 2019 10:58
Президент США Дональд Трамп раптово скасував свою подорож до Польщі на цих вихідних. Причиною став потужний буревій Доріан, який наближається до Флориди.

Як повідомляє 24 канал, американський президент пояснив, що для нього «дуже важливо» бути у Вашингтоні в той час, коли ураган «Доріан» дістанеться до Флориди.

У Польщі президент США мав зустрітись із президентом України Володимиром Зеленським, але наразі має вагому причину для таких серйозних змін у робочому графіку.

Крім зустрічі з українським президентом Дональд Трамп мав відвідати Польщу для участі в заходах, присвячених 80-й річниці початку Другої світової війни.

Окрім того, Трамп наголосив, що «головним пріоритетом є безпека і захист американського народу від урагану». Замість нього до Варшави в суботу, 31 серпня, полетить віце-президент Майк Пенс.

Отже, така доленосна зустріч американського та українського президентів наразі є неможливою. Хоча ще напередодні радник з питань нацбезпеки США Джон Болтон висловив сподівання, що обидва президенти зможуть поговорити. За його словами, попри відсутність офіційного анонсу з цього приводу, зустріч таки мала відбутися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зра Показати IP 30 Серпня 2019 13:25
Да?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus