USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп став кандидатом у президенти США

28 Серпня 2020 08:15
Чинний президент США Дональд Трамп погодився балотуватися на другий термін на посаду глави держави від Республіканської партії, таким чином, офіційно ставши кандидатом у президенти.

Про це Трамп заявив у завершальний день роботи з’їзду республіканців, повідомляє Корреспондент.

«Я пишаюся вашою довірою і тим, що ви висунули мене на посаду президента на наступні чотири роки. Я приймаю цю пропозицію», – сказав Трамп.

Він заявив, що зобов’язується «захищати Америку від всіх небезпек» і вести її шляхом подальшого розвитку та процвітання, продовжити «боротьбу з фашизмом і комунізмом».

При цьому Трамп заявив, що «ці вибори – найважливіші в історії країни.

Разом з тим він розкритикував кандидата в президенти від демократів Джо Байдена, який, за словами чинного президента, в разі обрання може занурити в країну в анархію і беззаконня.

«Ми витратили останні чотири роки на те, щоб повернути назад збиток, завданий Джо Байденом за останні 47 років», – заявив Трамп, додавши, що «краще – ще попереду».

«На з’їзді демократів ви навряд чи чули хоч слово про їхній порядок денний. Але це не тому, що у них його немає. Це тому, що їхній порядок денний – найбільш екстремальний набір пропозицій, коли-небудь висунутих великим кандидатом від партії», – додав президент.

Трамп також звинуватив кандидата від демократів у потуранні політиці Китаю, повторивши свою раніше зроблену заяву, що «Китай захопить Америку» в разі приходу Байдена до влади.

Минулого понеділка на з’їзді делегати офіційно висунули Трампа кандидатом в президенти від партії на виборах в листопаді 2020 року. Також повідомлялося, що Майк Пенс офіційно став кандидатом на посаду віце-президента США.

Нагадаємо, загальні вибори в США пройдуть 3 листопада. На них будуть обиратися президент і віце-президент, всі 435 членів Палати представників і третина Сенату Конгресу США, губернатори 13 штатів і територій. Суперником Трампа на виборах стане демократ Джозеф Байден. Його напарником у передвиборних перегонах є Камала Харріс, затверджена демократами як кандидат у віце-президенти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus