USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Трампа визнали винним у шахрайстві, – Reuters

27 Вересня 2023 10:39
Суддя Нью-Йорка у вівторок, 26 вересня, постановив, що Трамп і Trump Organization несуть відповідальність за шахрайство.

Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що суддя відмовився відхилити позов генерального прокурора штату Летиції Джеймс, яка звинувачувала експрезидента США Дональда Трампа в незаконному збільшенні його активів і капіталу. Суд визнав Трампа і його організацію відповідальними за шахрайство.

Рішення виніс суддя Артур Енгорон із суду штату Нью-Йорк на Манхеттені. За даними АР, він дійшов висновку, що Трамп і його компанія Trump Organization «неодноразово брехали у своїх річних фінансових звітах», щоб отримувати вигідні умови кредитування і нижчі страхові внески.

Рішення ухвалили за кілька днів до початку судового процесу за позовом генпрокурорки. Суддя виніс його на етапі розгляду справи, відомому як спрощене судочинство. Позов генпрокурорки містить ще шість претензій, і очікується, що рішення щодо них ухвалять після 2 жовтня. Генпрокурорка наполягає на штрафі в розмірі 250 млн доларів і забороні Трампу вести бізнес у його рідному штаті Нью-Йорк. Судовий процес може тривати до грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus