USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Понад $100 тисяч боргу: лучанина судять за шахрайство

10 Серпня 2018 18:29
Понад 100 тисяч доларів, 8 потерпілих, серед яких є навіть родичі, – чоловіка підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах. Чому тричі приїжджала карета «швидкої», та як підозрюваний намагався покинути територію суд до обрання йому запобіжного заходу йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Олегові Хороновському інкримінують шахрайство в особливо великих розмірах. Понад 15 обурених людей звинувачують чоловіка у незаконному заволодінні їхніми грошима, і поки що лише 8 звернулися до правоохоронних органів. Проте, адвокат Назарій Щербяк переконаний: інші потерпілі також звертатимуться із заявами про злочин.

«Суть справи в тому, що Хороновський позичав гроші під приводом здійснення вантажних перевезень, під великі відсотки. На даний момент у засіданні суду є 9 потерпілих, з яких визнані слідством – 5» – повідомляє Назарій Щербяк.

Під час засідання суду захисник підозрюваного Микола Лазарчук спершу заявив про відвід слідчого, який вів справу, а потім і про відвід головуючого судді Ігоря Ясельського.

Захисник підозрюваного зауважує, що під час судового розгляду клопотання про прийняття умови запобіжного заходу головуючий відмовив в долученні до матеріалів справи документи, які спростовують допитаного судои представника потерпілих. Суддю звинуватили у порушенні права на захист та в упередженому ставленні до сторони підозрюваного.

До міськрайонного суду тричі приїжджала карета «швидкої», адже у підозрюваного начебто проблеми зі здоров’ям. Адвокат переконує: були намагання зупинити суд, а також затягнути судовий процес. Скориставшись переполохом, захисник та батько підозрюваного намагались вивести його за територію суду, проте слідчий разом із потерпілими не дали цього зробити.

Майже 7 годин тривала процедура обрання запобіжного заходу і, зрештою, Олегові Хороновському суддя обрав 60 днів тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СВОЯЧОК Показати IP 16 Серпня 2018 13:19
Щось не в'яжеться справа, певно зфабрикували
Ліза Показати IP 30 Квітня 2023 12:17
Мене обнанули в інст я заказала рамндомний бокс за 300 грн мені казал відправляють 3 дні не відправляли я сказала верніть гроші не вернули ще досі вже пройшов 1 тиждень мені цігроші дуже потрібні а номер і прізвище вона не дає і я незнаю що мені робити підкажіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus