USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Трендець» показав вогняне дербі «Волині» та «Вереса». Відео

24 Листопада 2020 16:40
На відомому футбольному каналі youtube-каналі «Трендець» вийшла чергова серія програми «Футболіст», в якій розповідається про дербі «Волині» та «Вереса».

Нагадаємо, 16 листопада відбулося перше за 23 роки дербі Луцька та Рівного, в якому «Волинь», на жаль, поступилася рівнянам. У тому матчі на поле вибігли вболівальники «хрестоносців», яких побила поліція.

Відзначимо, що ведучим каналу «Трендець» є відомий журналіст Дмитро Поворознюк. Нині він підписав професійний контракт з «Вересом» та прагне здійснити свою мрію – вийти на поле у статусі професійного футболіста. Свій шлях до мети він показує у серії відео «Футболіст», зокрема у крайньому з них зображено перипетії дербі «Вереса» та «Волині» у Млинові.

Нинішній футболіст «Вереса» Микита Полюлях перед цим сезоном був на перегляді у «Волині», проте все ж опинився у рівненській команді.

«Після «Авангарду» я шукав команду. З’явилася можливість поїхати у «Волинь» на перегляд, коли команду прийняв Василь Сачко. Вони шукали опорного півзахисника. Я приїхав… Перегляди – важка штука. Ти психологічно розумієш, що нічим не захищений, будь-яка травма і тебе відправляють додому. Важко себе проявити на перегляді. Одне діло, якщо тебе хоче тренер, а якщо 50 на 50 – важко. Пробув там тиждень, все складалося більш-менш, а потім була контрольна гра з «Вересом». Ввечері мені набрав Миколайович (головний тренер «Вереса» Юрій Вірт, - ВН) та покликав на контракт. Я сказав про це Сачку, і він сказав мені, що краще їхати, аби він мене не затримував», - розповів футболіст.

Цікаво, що за «Верес» нині виступають троє ексфутболістів лучан: Богдан Когут, Дмитро Немчанінов та Сергій Петько.

Окрім цього, у випуску також показано протистояння на полі та поза ним, зокрема й забіг волинських фанатів на поле та їхнє побиття поліцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus