USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» – ФК «Львів»: контрольний матч

8 Вересня 2018 15:01
Контрольний матч між «Волинню» та ФК «Львів» відбудеться 8 вересня у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок – 18:00. Вхід вільний.

Про це інформує прес-служба луцького клубу.

Дві поразки поспіль у чемпіонаті України, дев’ять пропущених голів у цих іграх – після такого шокового відрізку перерва у офіційних матчах повинна піти команді на користь. Принаймні, про це на післяматчевій прес-конференції після «Оболоні-Бровара» казав головний тренер «Волині» Андрій Тлумак. Щоправда, ця перерва не обійдеться без футболу на практиці. І якщо поєдинок наших футболістів з ультрас мав здебільшого дійсно товариський характер, то зустріч проти прем’єрлігового «Львова» – найкраща можливість для обох суперників заповнити прогалину в робочому режимі.

До слова, майбутні опоненти «хрестоносців» також чимало пережили протягом останніх місяців після того, як неочікувано увірвалися до елітного дивізіону чемпіонату України, замінивши там «Верес». Це і кадрова революція у команді з потужним бразильським «десантом», і перша тренерська відставка Прем’єр-ліги (замість Жилмара клуб очолив Юрій Бакалов). Разом із тим, перемога в першому турі над ще однією командою з іноземним відтінком – столичним «Арсеналом-Києвом» – поки що так і залишається для «Львова» єдиною в чемпіонаті. При цьому майбутні опоненти «Волині» давали бій «Динамо» та «Шахтареві», а у останньому поєдинку проти «Олександрії» випустили з рук таку потрібну «вікторію» лише в другому таймі, зігравши у підсумку бойові 2:2.

Разом із тим, команда Юрія Бакалова продовжила роботу на трансферному ринку навіть після закриття вікна. Останніми новачками «Львова» стали Юрій Путраш та добре знайомий волинським уболівальникам нападник Сергій Петров, який приєднався у команді до ще одного екс-волинянина – Сергія Вороніна. Можна не сумніватися – на День міста лучани побачать цікавий поєдинок, а тренери обох команд, можливо, як слід підготують підопічних до наступних випробувань…

VERSUS

Історично між командами спостерігається приблизна рівність. Невеличкий осад (чи додаткову мотивацію?) на взаємовідносини обох команд кладе тогорічне протистояння у Кубку України, яке «Волинь» несподівано для багатьох тоді розгромно програла у Львові – 0:3. Разом із тим, поза офіційною статистикою команди уже встигли зіграти між собою у товариському поєдинку на літніх зборах. Тоді підопічні Андрія Тлумака у гольовому протистоянні поступилися «старшокласникам» з Прем’єр-ліги – 3:4. Як воно буде цього разу – питання залишається відкритим і буде таким безпосередньо до самого поєдинку.

«Волинь» проти «Львова»: 17 матчів, 6 перемог, 5 нічиїх, 6 поразок, різниця голів 20:19

Вдома: 8 матчів, 3 перемоги, 4 нічиї, 1 поразка, різниця голів 11:8

В гостях: 9 матчів, 3 перемоги, 1 нічия, 5 поразок, різниця голів 9:11

СЛОВА

Андрій Тлумак, головний тренер ФК «Волинь»: «Зараз у нас є перерва, яка повинна піти нам на користь. Ми мали б вийти з цієї ями та рухатися далі. До того ж, ця перерва підведе наших раніше травмованих гравців (Яковлєва, Болденкова) під оптимальні кондиції. Тому конкуренція зараз зросте і все буде нормально».

ВІЗИТІВКА

Суперник – ФК «Львів»

Рік заснування: 2006

Кольори: синьо-золоті

Офіційний сайт клубу: http://www.fclviv.com.ua/

Головний тренер: Юрій Бакалов

Поточне місце у таблиці Прем’єр-ліги: 10 (7 матчів, 1 перемога, 3 нічиї, 3 поразки, різниця 7:9, 6 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus