USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тріщать будинки, а уламки асфальту летять у вікна: у Луцьку просять відремонтувати три вулиці

25 Січня 2023 18:09
В обласному центрі Волині просять відремонтувати три вулиці, оскільки від постійного руху великогабаритного транспорту на будинках з’являються тріщини, а уламки зруйнованого асфальту летять у вікна жителів.

Відповідний депутатський запит під час сесії озвучив депутат Володимир Пшибельський.

До нього звернулися мешканці вулиць Ціолковського, Можайського та Авіаторів щодо необхідності покращення організації безпеки руху на вулиці Ціолковського, відновлення зруйнованої зливової каналізації та асфальтного покриття, на якому є численні небезпечні як для пішоходів, так для водіїв вибоїни.

«Заявники зазначають, що причина виникнення цих проблем є комплексною, зокрема однією з причин є постійний інтенсивний рух великогабаритного транспорту до підприємств в промисловій зоні на вулиці Авіаторів. Через постійний рух вантажівок на зовнішньому та внутрішньому фасаді будинків цієї вулиці з’являються тріщини. Бувають випадки попадання частин ушкодженого асфальту у вікна жителів, який відскочив з-під коліс авто буксуючих автомобілів», – зазначив депутат.

Він просив дати доручення відповідним службам вивчити це питання з подальшим його вирішенням, відновити зливову каналізацію та асфальтне покриття, заборонити проїзд великогабаритного транспорту, що рухаються на вулицю Авіаторів вулицею Ціолковського, встановивши відповідний захисту. Депутати підтримали запит колеги.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Січня 2023 20:36
Коли вже зроблять тротуарну доріжку продовж вулиці Ковельський від набережної до зупинки братській міст. Асфальт на тротуарі розбитий, стоять калюжі, пройти неможливо. Невже при тому , що вкладають тротуарну плитку в цілих мікрорайонах неможна цих сто метрів замостити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus