USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тріснуло вже втретє: у Києві міняють скло на новому пішохідному мосту

27 Травня 2019 15:06
У Києві на пішохідно-велосипедному мості, який днями урочисто відкрив мер столиці Віталій Кличко, почали заміняти третє розбите скло. Стрім з місця події вів ТСН.live на сторінці у соцмережі Facebook.

Поки що ремонтники зняли пошкоджене скло.

Під час робіт на мосту був присутній начальник дільниці фірми «Контракт 61», яка встановлювала скло, Руслан Кабула. За його словами, постраждав тільки верхній шар скла, який є захисним.

«На перший погляд, я бачу епіцентр удару. Я думаю, що це був якийсь механічний удар», – заявив він.

Журналісти запитали, хто оплачує заміну скла. «Це гарантійне скло. Заміну скла бере на себе компанія», – відповів Кабула.

На запитанння, чи взагалі безпечний цей міст, він не зміг відповісти, бо він «відповідає тільки за скло». «Трінуло скло, яке мало пройти випробування на удари, на подряпини. Те скло, яке утримує загальне навантаження, не ушкоджене», – уточнив представник компанії.

Варто зазначити, що коли ремонтники зняли верхнє скло, під ним виявилася вода. Кабула не зміг відповісти, як вона там опинилася.

Раніше повідомлялося, що ремонтники взялися відновлювати скляне покриття на пішохідно-велосипедному мості у Києві.

Як відомо, у суботу, 25 травня, міський голова Києва Віталій Кличко урочисто відкрив новий пішохідно-велосипедний міст у столиці. Відкриття присвятили святкуванню Дня Києва. Вже наступного дня стало відомо, що на оглядовому майданчику нового пішохідно-велосипедного моста тріснуло скло.

Згодом з’ясувалося, що пошкоджене лише верхнє, захисне, покриття, а гартоване основне скло не постраждало. Міська влада пообіцяла усунути пошкодження за добу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Українець Показати IP 27 Травня 2019 15:23
І ці нездари ще щось там про Керченській міст балакають?! На себе подивіться, "будівнички" !!! :)
Луцьк Показати IP 27 Травня 2019 15:30
Це є такий відео-прикол: люди йдуть по мосту, а той міст ніби тріщини дає. Виходить в нас не просто прикол, а реальність...
скептик Показати IP 27 Травня 2019 15:50
прид"рки !!!!!! поставте під склом захиснну металеву сітку, поки не пізно !!!!!!
1 Показати IP 27 Травня 2019 18:52
А у нас обов"язково тра гепнути чимось важким та перевірити на міцність, або пострибати по склу всією чесною компанією.
Viking Показати IP 27 Травня 2019 19:32
Ще таке скло потрібно поставити в " танцюючий міст " Караван - Залізничний вокзал Луцьк. Мабуть проектувальники не врахували коливання моста від пішоходів і вітру , тому скло будуть міняти щотижня.
Олександр до Viking Показати IP 27 Травня 2019 21:52
Це точно)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus