USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трьох постраждалих у ДТП на Львівській забрала швидка. Подробиці

2 Вересня 2017 18:44
Водія сірого мікроавтобуса, який намагався втекти з місця аварії, заблокував водій маршрутки № 19. Наразі стан постраждалих - старшої жінки та двох дівчат невідомий, їх забрала швидка.

Про це у коментарі Інформаційному агенству Волинські Новини повідомила прес-секретар луцької патрульної поліції Ольга Бузулук.

"Водій Фольксвагена Транспортера виїжджав з прилеглої до Львівської вулиці, зачепив бабусю. Потім наїхав ще на двох дівчат. Усіх їх забрала швидка допомога", - прокоментувала Ольга Бузулук.

З їх слів, згодом водій в'їхав у кіоск "Ремонт взуття", загубивши передній номерний знак. "Водій намагався втекти з місця аварії. Йому завадив водій маршрутки № 19, який перегородив дорогу. Тим часом, водій буса звернув у тупик - там його і затримали", - додає Ольга Бузулук.

Каже, 56-річний водій був п'яним. У нього зафіксували 2,91 проміле алкоголю в крові, що майже в 15 в разів перевищує норму. Наразі очікують на приїзд слідчого. Стан постраждалих невідомий.

На місці події зібралось чимало обурених людей, дехто з них впізнав у водієві жителя прилеглої вулиці.

Очікують слідчо-оперативну групу, яка встановить деталі.

Зі слів Ольги Бузулук, це вже 3 аварія за цей місяць на тому ж місці. Зокрема, нещодавно там насмерть збили жінку. Ще одна ДТП трапилася позавчора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Че Показати IP 2 Вересня 2017 21:05
Поки "свiдома" iнтернет спiльноьта бореться з бляхами, нема кому боротись з алкоголiками.
Да ну до Че Показати IP 3 Вересня 2017 01:42
Тих хто мав можливість боротися як з одним так і з іншим вже замінили. Тепер залишилася реформа медицини з головною умовою що в медицину повинні йти ті хто ніколи там не працював.
Воп до Да ну Показати IP 3 Вересня 2017 09:55
Це 5!!!
А Показати IP 3 Вересня 2017 10:35
А що за алканавт за кермом? щось газети так скромненько замочують дані Хероя. По авто видно що не з бідових.
Луцьк 2017 Показати IP 3 Вересня 2017 22:42
Водія звати Роман Вавринюк чоловікові до 60-ти Перша літня жінка яку він збив виявилась мамою його колишньої дружини Колишня дружина на даний момент проживає за кордоном і не має можливості приїхати до України навіть в разі якщо її мама ( якій по прогнозах лікарів залишилось жити не більше 3 днів) помре... Чи це виявилось збігом чи спеціально - інформації немає Можете уявити собі ситуацію Ідіотів в цьому світі хватає.... особливо п'яних за кермом які вважають себе царями
Андрій до Луцьк 2017 Показати IP 4 Вересня 2017 16:50
То він так за колишньою тещею ганявся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus